TRAGIČNA VEST O KENOVOJ SMRTI ŠOKIRALA JAVNOST! Preminuo nezapamćeni filmski talenat!

Autor:

Zabava

01.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako je osvajao publiku i postao legenda!

TRAGIČNA VEST O KENOVOJ SMRTI ŠOKIRALA JAVNOST! Preminuo nezapamćeni filmski talenat!

Foto: Pixabay

Preminula legenda NBA scene

Tragična vest o smrti Ken Pejdža, zvezde filma "The Nightmare Before Christmas", duboko je potresla njegove prijatelje, porodicu i obožavaoce širom sveta. Prijateljica i televizijska producentkinja Dorijan Hanavej podelila je ovu tužnu vest, ostavljajući javnost u neverici i tuzi.

Foto: Allstar/Mary Evans/Graham Whitby / Mary Evans Picture Library / Profimedia

Ken Pejdž

- Ken Pejdž je otišao na sledeću predstavu. Srce mi je slomljeno - napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Ken Pejdž, rođen 1954. godine u Sent Luisu, Misuri, bio je talentovani umetnik koji je svoju ljubav prema pozorištu razvio još u detinjstvu. Njegova strast prema umetnosti vodila ga je ka Brodveju, gde je ostvario značajne uloge i postao nezamenjiv deo njujorške pozorišne scene.

Uzbudljiv početak karijere

Nakon dolaska u Njujork, Pejdž je brzo debitovao na Brodveju u crnačkoj obnovi popularnog mjuzikla "Guys And Dolls", osvojivši publiku svojom zapaženom ulogom kockara. Ovaj nastup bio je prekretnica u njegovoj karijeri i otvorio mu vrata ka brojnim značajnim ulogama u mjuziklima poput "The Wiz" i "Cats".

Foto: Wikipedia

Ken Pejdž

Legenda i nasleđe

Ken Pejdž je ostavio neizbrisiv trag u svetu umetnosti i ostvario uloge koje će zauvek biti deo pozorišne baštine. Njegova uloga u animiranom klasiku Tima Bartona "The Nightmare Before Christmas" donela mu je novu generaciju obožavalaca i osigurala mu mesto među ikonama filmske umetnosti.

Njegova smrt je veliki gubitak za svet umetnosti, ali će njegovo nasleđe i doprinos pozorištu zauvek živeti kroz njegova remek-dela i sećanja onih koji su imali privilegiju da ga vide na sceni.

Lični život i sećanja

Pored svoje velike karijere na Brodveju, Ken Pejdž će biti upamćen i po svojoj ljubavi prema umetnosti, talentu koji je očarao publiku širom sveta i dubokom uticaju koji je ostavio na sve one koji su ga poznavali i voleli.

Njegovi prijatelji, kolege i porodica ostaju slomljeni zbog gubitka ovog velikog umetnika, ali će sećanja na njega zauvek živeti kroz njegovo neprocenjivo nasleđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading