PEVAČ UDARIO GITARISTU, NASTUP HITNO PREKINUT! Evo kakav skandal je nastao na koncertu čuvene grupe!

Autor:

Zabava

14.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Farel je izvodio numeru "Ocean Size" kada je počeo da ispušta čudne zvuke i psuju, a onda je vrisnuo u mikrofon!

PEVAČ UDARIO GITARISTU, NASTUP HITNO PREKINUT! Evo kakav skandal je nastao na koncertu čuvene grupe!

Foto: Jeff Moore / Zuma Press / Profimedia

Frontmen grupe "Jane's Addiction", Peri Farel, udario je gitaristu Dejva Navara tokom nastupa, nakon čega ga je nekoliko članova ekipe vuklo sa bine. Na Jutjub platformi se pojavio snimak na kom se vidi okršaj muzičara, a ubrzo su se usijale i društvene mreže jer se video delio munjevitom brzinom.

Farel je izvodio numeru "Ocean Size" kada je počeo da ispušta čudne zvuke i psuju, a onda je vrisnuo u mikrofon, nakon čega se sukobio sa gitaristom.

Počelo tako što ga je gurnuo ramenom, a onda je  sve uzelo maha, pa su se svetla na bini odmah ugasila, međutim, začulo se još nekoliko udaraca.

Preostali članovi benda istupili su na prednji binu kako bi se izvinili i oprostili od publike, kada su poslali poruku mira.

Foto: Jeff Moore / Zuma Press / Profimedia

Peri Farel

 

Inače, ovo je mnoge podsetilo na još jedan čuveni skandal. Naime, legendarni muzičar Beri Menilou uključio se u Jutarnji program britanske televizije. Razlog za uključenje bio je novi album "Night songs II", ali i podsećanje na stare hitove koji su mu zaradili naziv "žive legende".

Beri je prvo govorio o svom suprugu i menadžeru Geriju Kifu i činjenici da je godinama krio da je gej jer je mislio da bi mu priznanje uništilo karijeru, kada je rekao: "Kad već govorimo o s***i stvarima, imam novi s***i i romantični album".

Voditeljka Kejt Geravej se malo iznenadila izborom reči muzičara, ali nastavila: "Kad već pričamo o tome, sigurno se vaša muzika slušala tokom mnogih romantičnih noći"; da bi joj Menilou bez blama poručio: "O da, bio sam s tobom na zadnjem sedištu automobila".

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading