ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA ZAMALO UMRLA: Opljačkana do gole kože, HITNO se oglasila!

Autor:

Zabava

30.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević doživela šok!

ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA ZAMALO UMRLA: Opljačkana do gole kože, HITNO se oglasila!

Foto: Instagram.com

Bivša rijaliti zvezda Kristina Spalević i supruga Krisitjana Golubovića, na Instagram profilu objavila je dramatičan stori, u kom je otkrila da je bila opljačkana, što ju je mnogo potreslo.

Foto: Red tv printscreen

Kristina Spalević

 

Naime, Kristina je otkrila da zbog toga što je opljačkana, nije bila aktivna na društvenim mrežama, kao i da je mogla da ostane bez svih uspomena sa dečicom iz telefona. Međutim, srećna joj nije okrenula leđa, pa su torbica i telefon prošle noći pronađeni, što ju je povratilo u život. 

- Ljudi, dosta vas mi je pisalo, jer me nema na mrežama. Što je za ove dane čudno. Juče mi je ukradena torbica sa telefonom. I sinoć i pronađena. Umrla sam za uspomenama sa decom, koje nisam mogla da prebacim na prepun Cloud. Ovo je bila sreća u nesreći. Sad ću odgovarati na pojedinačne poruke. Volim vas - napisala je Kristina. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Spalević Instagram

Bivši rijaliti učesnik Krisitjan Golubović u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić na Pink televiziji otkrio je sve o njegovom ulasku u novu sezonu ,,Farme 8". Naime, Kristijan je potvrdio da će se u septembru naći na imanju, ali i da će imati poseban zadatak. 

- Sada se Elita i Farma, interakciju će imati, ako ste loši u Eliti, dolazite kod Kristijana na Farmu, nema nadogradnji kose, trepavice, nego ašov i lopata, pa tamo riljaj da imamo šta da jedemo, ako nemamo šta da jedemo, onda krče creva. E pa devojčice, navikla si na šampanjce po separeima i da se vukljaš po Eliti i pričaš španske serije, e ovde je zemljoradnja - ispričao je Kristijan. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading