MARINA ABRAMOVIĆ PONIZILA NAJPOPULARNIJU STARLETU, PA POTKAČILA I FILM "BARBI": "Ja sam se igrala senkama, ne lutkama!"

Autor:

Zabava

27.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna umetnica oduvek je bila bez dlake na jeziku.

MARINA ABRAMOVIĆ PONIZILA NAJPOPULARNIJU STARLETU, PA POTKAČILA I FILM "BARBI": "Ja sam se igrala senkama, ne lutkama!"

Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia, Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/printscreen

Američko-srpska umetnica poznata u svetu po šokantnim performansima, Marina Abramović, u jednom intervjuu žestoko je oplela po novim trendovima koji vladaju u svetu, pa se dotakla filma "Barbi" koji je "zaludeo" planetu.

Kontroverzna umetnica, oduvek poznata kao neko ko o svemu govori bez dlake na jeziku, osvrnula se na Gretu Gerving, rediteljku filma "Barbi" i rekla da njeno ostvarenje ne razume iako ga je pogledala u bioskopu. 

Republika

Foto: promo/Andreja Leko

Marina Abramović

Na pitanje da li bi radije večerala sa Kim Kardašijan ili Gretom Gervig, režiserkom filma "Barbi", Abramovićeva je odgovorila:

- Ni sa jednom. Nemam želju da imam večeru sa njih dve. Imam veliki problem sa filmom "Barbi", znam da ga svi vole ali, ja sam otišla da ga pogledam i ne razumem ga. To nije moja kultura. Ja sam odrasla u komunizmu. Nisam se igrala lutkama. Igrala sam se sa nevidljivim bićima ili senkama - navodi Abramovićeva i dodaje:

Foto: Profimedia

Kim Kardašijan

A što se tiče Kim, s njom sam već jednom večerala. Ne treba ponovo.

Umetnica je nedavno u intervjuu za Njujork Tajms otrkila da radi na novom projektu.

Doduše, malo sam zabrinuta da neću imati dovoljno vremena da uradim sve ono što me interesuje. Trenutno radim na velikom projektu koji će sledeće godine oživeti u Mančesteru. To će biti potpuno ludilo. Evo, reći ću vam naslov: "Balkanski erotski ep" (Balkan Erotic Epic). U balkanskoj kulturi genitalije su se koristile tokom rituala kako bi se uspostavila veza s duhovima i bogovima. Biće to takav skandal jer, Britanci su veliki puritanci. Jedva čekam! - najavila je umetnica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading