SLAVLJE U DOMU ANTONIJA BANDERASA! Glumac puca od sreće i ponosa, konačno je ovo dočekao!

Autor:

Zabava

20.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka slavnog glumca se udaje za amerikanca Aleksa Grušinskog.

SLAVLJE U DOMU ANTONIJA BANDERASA! Glumac puca od sreće i ponosa, konačno je ovo dočekao!

Foto: Ap photo

Popularn glumac i jedan od najvećih zavodnika iz sveta filma Antonio Banderas ima veliki razlog za slavlje. Njegova naslednica Stela, koju je dobio u braku s Melani Grifit, uskoro će stati na ludi kamen sa svojim izabranikom Aleksom Grušinskim.

Stela Banderas (27) rekla je "da" Amerikancu Aleksi Grušinskom, kog je upoznala dok se školovala u Los Anđelesu. Uvek je bio njena velika ljubav iz školskih dana, a sada će njihova veza biti krunisala brakom.

- Moći ću zauvek da provedem sve svoje vreme sa omiljenom osobom na planeti - napisala je Stela ispod objave prstena na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Stela i Aleks su počeli da se zabavljaju 2015. i bili su zajedno četiri godine, a onda je usledio raskid. Stela se potom zaljubila u Elija Majera, sina američkog direktora za zabavu i bivšeg agenta za talente. Međutim, njeno srce je nastavilo da kuca za Aleksa, pa su za Dan zaljubljenih 2023. potvrdili da su se - pomirili.

Aleks se bavi nekretninama i suosnivač je i izvršni direktor aplikacije dizajnirane za umetnike. Iako je i Aleks delom u svetu zabave, radeći uporedo i za jednu takvu kompaniju, Stela je voli da bude iza kamere pa se često nađe u ulozi režisera ili scenariste, baš kao i njen otac.

Upravo u rediteljskom prvencu Antonija Banderasa "Ludi u Alabami" pojavila se zajedno sa majkom Melani Grifit. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading