LEONARDO DIKAPRIO VERIO 20 GODINA MLAĐU DEVOJKU? Manekenka pokazala skupoceni DIJAMANTSKI PRSTEN!

Autor:

Zabava

01.08.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se još nije oglašavao ovim povodom.

LEONARDO DIKAPRIO VERIO 20 GODINA MLAĐU DEVOJKU? Manekenka pokazala skupoceni DIJAMANTSKI PRSTEN!

Foto: Profimedia

Slavni holivudski glumac Leonardo Dikaprio navodno je zaprosio svoju dve decenije mlađu devojku Vitoriju Ćereti, a sumnje o veridbi izazvala je nova fotografija lepe manekenke koja na ruci nosi skupoceni dijamantski prsten. Par uživa u odmoru, a prsten na ruci njegove partnerke izazvao je veliku pažnju u javnosti. 

Objavljene su fotografije na kojima uživaju u odmoru sa prijateljima, a dijamantski prsten na ruci supermodela podstakao je brojne fanove na spekulacije da je u pitanju verenički prsten. 

Zajedno sa njima uživali su i Leonardov najbolji prijatelj Tobi Megvajer, britanski model Nilam Gil, ali i bivši glavni urednik Voguea Edvard Eninful, piše Daily Mail.

 

 

Glumac se još nije oglašavao tim povodom, pa tako nije potvrdio niti demantovao da li je zaprosio svoju partnerku.

O njihovoj veridbi pisalo se i ranije, kada je prošle godine Vitorija viđena kako zajedno sa Leonardom šeta ulicom dok se na njenoj ruci sija dijamant.

Insajder za TMZ potvrdio je tada da ipak nije reč o vereničkom prstenu, kao i da je taj prsten u njenoj kolekciji još od 2022. godine. Ovo je samo probudilo sumnje da se poznati neženja konačno skrasio.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ovaj holivudski zavodnik poznat je po svojoj sklonosti ka ženama mlađim od 25 godina. Te se zbog toga mnogi šale na njegov račun ističući da je prekršio sopstveno pravilo, budući da Viktorija ima 26 godina.

U septembru je potvrđeno da se Leo viđa s modelom Vitorijom nakon što su ranije viđeni zajedno na Ibici.

U novembru su zajedno slavili glumčev rođendan i primećeni su kako se ljube, a za Dan zahvalnosti je Leo posetio njenu porodicu u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading