SLAVNI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI! Gurnuo suprugu nakon žustre svađe, pa je izbacio iz kuće! BRUKA ZA HOLIVUD!

Autor:

Zabava

20.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Medsen je završio u pritvoru iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju od 20.000 dolara.

SLAVNI GLUMAC UHAPŠEN ZBOG NASILJA U PORODICI! Gurnuo suprugu nakon žustre svađe, pa je izbacio iz kuće! BRUKA ZA HOLIVUD!

Foto: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumac Majkl Medsen uhapšen je zbog nasilja u porodici! Sve se dogodilo nakon "nesporazuma" koji je imao sa svojom suprugom DeAnom Medsen, zbog čega je glumac završio u pritvoru iz kojeg je pušten nakon što je platio kauciju od 20.000 dolara.

- To je bio nesporazum između Majkla i njegove žene, za koji se nadamo da će se pozitivno završiti - rekao je Medsenov menadžer u izjavi za Variety.

U stranim medijima pojavili su se detalji koji rasvetljuju ceo događaj. Prema rečima neimenovanog izvora Medsen je gurnu svoju suprugu nakon žustre rasprave, a potom ženu izbacio iz kuće, koja se nalazi u oblasti Los Anđelesa, otkrio je TMZ. Sve se dogodilo proteklog vikenda, pa je 66-godišnji Medsen, navodno, morao da provede deo vikenda u zatvoru.

Republika

Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

 

Glumac je uhapšen u subotu nešto posle ponoći pod optužbom za nasilje u porodici. 

- Sve je bilo haotično jer je policija pozvana u kuću, ali dok su oni stigli, njegova supruga je bila sa timom obezbeđenja - navodi izvor.

Nakon razgovora sa supružnicima policija je privela glumca, koji je najpoznatiji po filmovima reditelja Kventina Tarantina poput "Ubiti Bila" prvi i drugi deo, "Omražena osmorka" i "Bilo jednom u Holivudu".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Ostali poznati filmovi u kojima je glumio su "Telma i Luiz", "Doni Brasko", "Grad greha" i "Vajat Erp".

Majkl se oženio DeAnom 1996. Zajedno imaju troje dece - Hadsona, Luku i Kalvina. Nažalost, sin Hadson je umro 2022. godine zbog rane od metka. Tada je objavljeno da je Medsonov sin izvršio samoubistvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading