Nikos Vertis najavio specijalnog gosta na koncertu u Beogradu!

Autor:

Zabava

19.08.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Grk sprema feštu 04. septembra na Stadionu Tašmajdan

Nikos Vertis najavio specijalnog gosta na koncertu u Beogradu!

Foto: Skymusic

Nikos Vertis

Nikos Vertis, jedan od najpopularnijih grčkih pevača, sprema se da po drugi put nastupi u Beogradu 04. septembra na Stadionu Tašmajdan, a sada je izvesno i da će imati specijalnog gosta! 
Naime, ova vest je na društvenim mrežama izazvala pravu buru među obožavaocima, koji nagađaju ko je u pitanju. Spekuliše se da bi to mogla biti Milica Pavlović, Nataša Bekvalac, pa čak i Ivi Adamou, popularna pevačica sa Kipra.
S obzirom na to da je Vertis planetarno popularan, mogućnosti su brojne, iako pevač i dalje čuva identitet svog gosta u strogoj tajnosti. 
Bez obzira na to ko se pojavi na sceni uz Vertisa, jedno je sigurno – publiku na Tašmajdanu očekuje spektakl za pamćenje, a ulaznice za koncert i dalje su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading