PRVI SNIMAK HAPŠENJA TREVISA SKOTA! Reper pravio haos na Olimpijskim igrama, tukao se sa telohraniteljem, pa se otimao policiji! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper iz hotela izveden sa lisicama na rukama, i spuštenom glavom.

PRVI SNIMAK HAPŠENJA TREVISA SKOTA! Reper pravio haos na Olimpijskim igrama, tukao se sa telohraniteljem, pa se otimao policiji! (VIDEO)

Foto: Aytac Unal/AFP/Profimedia

Reper Travis Skot uhapšen je u petak, 9. avgusta u hotelu u Parizu nakon svađe sa obezbeđenjem, saopštili su u petak francuski tužioci.

Naime, policija je rano ujutru u petak pozvana u hotel "Georges V" da uhapsi repera zbog nasilja nad telohraniteljem, stoji u saopštenju pariskog javnog tužilaštva. Takođe, navodi se da je čuvar hotela intevernisao u svađi repera i telohranitelja.

- Mogu da potvrdim da su 9. avgusta 2024. policajci pozvani u hotel i uhapsili repera Travisa Skota zbog napada na čuvara - rekao je službenik pariskog tužioca u izjavi za NBC News.

- Obezbeđenje je intervenisalo da odvoji repera od njegovog telohranitelja. Parisko javno tužilaštvo je ustupilo slučaj Prvom okrugu sudske policije.

U tamošnjim medijima se navodi da je reper bio pijan, dok je istraga i dalje u toku. Još uvek nije poznato da li je Skot u pritvoru.

 

 

Inače, u četvrtak, 8. avgusta, Skot je fotografisan na polufinalnom meču između košarkaškog tima SAD i Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. On je okačio na svoj instagram nalog snimak na kom se vidi da je u ''Bersi'' dvorani, a onda se fotografisao u jednom noćnom klubu u glavnom gradu Francuske.

Podsetimo, popularni reper ima dvoje dece sa svojom bivšom devojkom, Kajli Džener.

Reper se još uvek nije oglašavao povodom hapšenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading