REPER UHAPŠEN NAKON UTAKMICE: Pijan DIVLJAO na tribinama, PROVOCIRAO NAŠE KOŠARKAŠE, pa se tukao s obezbeđenjem!

Autor:

Zabava

09.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trevis Skot uhapšen je sinoć u Parizu nakon košarkaške utakmice Srbije i Amerike.

REPER UHAPŠEN NAKON UTAKMICE: Pijan DIVLJAO na tribinama, PROVOCIRAO NAŠE KOŠARKAŠE, pa se tukao s obezbeđenjem!

Foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki reper Trevis Skot sinoć je uhapšen nakon košarkaške utakmice Srbije i SAD na Olimpijskim igrama u Parizu, nakon što je pijan divljao na tribinama, a onda se potukao sa svojim obezbeđenjem. On je pijan u prvom redu skandirao našim igračima i uzburkavao publiku dok je navijao za reprezentaciju svoje zemlje.

Naime, Trevis Skot je tokom utakmice bio u alkoholisanom stanju, a kako navode policajci reper se potukao sa svojim telohraniteljem. Skot je priveden oko 5 sati ujutru u hotelu Džordž V u blizini Jelisejskih polja nakon što je nekoliko sati ranije primećen na košarkaškom terenu na Olimpijskim igarama.

Republika

Foto: KCS Presse/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

 

Kako prenosi The Sun, Trevis je viđen kako sedi u prvom redu na olimpijskom polufinalnom takmičenju u košarci između SAD i Srbije i uzburkava publiku, skandirajući košarkašima Srbije dok je navijao za reprezentaciju svoje zemlje.

Već tokom meča je bio u vidno alkoholisanom stanju, da bi se kasnije potukao sa sopstvenim telohraniteljem pre nego što je priveden.

Republika

Foto: Aytac Unal/AFP/Profimedia

 

Snimak Skota u Bersi areni pokazuje da je utakmicu pratio zajedno sa prijateljem Kvavom, a obojica su vrištali i vikali sa terena dok su gledali rezultat koji su ostvarili američki igrači.

Inače, reper je poznat po skandaloznom ponašanju, te je tako već bio u nevolji sa zakonom nekoliko puta u poslednjih nekoliko godina. Nedavno je uhapšen zbog upada na tuđi posed u vidno alkoholisanom stanju. U policijskom izveštaju se navodi da je "hodao unazad i psovao" dok je bio sa lisicama na rukama, delovao je "nestabilo" i vikao je.

Republika

Foto: Jacovides-Perusseau/Bestimage/Profimedia

 

Travis, punog imena Žak Bermon Vebster, dobro je poznat po svojoj rep karijeri, kao i po tome što je bivši partner Kajli Džener (26), sa kojom ima dvoje dece Stormi (6) i Ajra (2).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading