GORI IMANJE SLAVNOG PEVAČA: Isplivali snimci JEZIVOG POŽARA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.08.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo sa leve strane pretrpeo značajnu štetu!

GORI IMANJE SLAVNOG PEVAČA: Isplivali snimci JEZIVOG POŽARA! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Na imanju za odmor poznatog pevača Marka Entonija u Dominikanskoj Republici, izbio je požar koji je zahvatio deo bungalova namenjenih gostima. Iako je glavni deo imanja, poznat kao "El Oasis", ostao netaknut, deo sa leve strane je pretrpeo značajnu štetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony (@marcanthony)

Nema povređenih među zaposlenima

Iako detalji uzroka požara još uvek nisu poznati, važno je istaći da među zaposlenima nije bilo povređenih. Ova vest je sigurno olakšanje za mnoge koji su zabrinuto pratili razvoj situacije na imanju.

Porodica pevača nije bila prisutna

Jedna od olakšavajućih okolnosti je i činjenica da pevač Marko Entoni, njegova supruga Nadija Fereira i njihov jednogodišnji sin Marko nisu bili prisutni na imanju u trenutku požara. Ova informacija sigurno umiruje javnost i smanjuje zabrinutost za njihovu bezbednost.

Događaj je izazvao emotivne reakcije kod fanova pevača Marka Entonija, koji su izrazili očajanje zbog štete na imanju. Snimci tamošnjih medija i izveštaji sa lica mesta dodatno su uticali na javnost, ostavljajući mnoge bez teksta i podstičući ih da strpljivo sačekaju zvanično saopštenje o uzroku požara.

Očekuje se da će predstavnici pevača uskoro izaći sa zvaničnim saopštenjem kako bi pružili više informacija o ovom dramatičnom incidentu.  S obzirom na veliku pažnju javnosti, pratimo razvoj situacije i očekujemo dalja saopštenja o incidentu na imanju Marka Entonija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading