"UBILI STE LAZARA ĐUKIĆA, SVI U ZATVOR": Pevačica besna zbog STRADANJA našeg sportiste u Americi: Treba vas goniti do SUDNJEG DANA!

Autor:

Zabava

09.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno oglašavanje naše folkerke diglo veliku prašinu!

"UBILI STE LAZARA ĐUKIĆA, SVI U ZATVOR": Pevačica besna zbog STRADANJA našeg sportiste u Americi: Treba vas goniti do SUDNJEG DANA!

Foto: youtube/CrossFit Mayhem, Printskrin/RTV PINK

Srpski sportista Lazar Đukić, koji se takmičio u krosfitu, nastradao je tokom takmičenja "Crossfit Games" u Americi, a njegova smrt potresla je kako Srbiju, tako i čitav svet. Tragičnu vest preneli su američki mediji, a svi su i dalje u neverici kako je do ovoga došlo. Pevačica Rada Manojlović se oglasila na društvenoj mreži Iks (nekada Tviter), a posebno se osvrnula na izjavu organizatora takmičenja.

- Gledaj ovo, oni sažaljevaju slucaj; pa lično ste ga ubili, gledate momka 50 sekundi kako se davi i niko ne skače u pomoć! Treba država Srbija da vas tuži ako je to moguće, da vas ukine da ne postojite više za vjek i vjekova, s. vam se u takmičenje bas! Teško familiji, ne smem ni da zamislim, i jadan ovaj dečko, zamisli daviš se na ovakvom takmičenju pred očima sveta, svi gledaju snimaju, niko ti ne pomaže! Toneš pred očima svih! Horoooorr!!! Katanac na te vaše igre, a vi svi u zatvor, pu! - napisala je Rada.

Pevačica se tu nije zaustavila.

- Čuj, oni će „sprovesti istragu". Evo vam istraga, od osme sekunde dečko prestaje da pliva i počinje da se davi (levo od narandžaste bove) i niko ne mrda do kraja, skoro minut. Treba vas goniti do sudnjeg dana. Ovo je komentar čoveka koji je po profesiji spasilac, kaže da je besan, jer se jasno vidi žrtva utapanja, takođe poziva na suđenja i zatvor. Šta više uraditi u ovom nepravednom svetu, dokle sve ovo ide - pitala se ona na "Iksu", nekadašnjem Tviteru.

- Gledam i ne verujem da je ovo moguće. Gledaj ovo, pa ovo je užasno, a ovi degenerici šta stoje na ovim daskama i blenu, niko ne reaguje, jao, ma ne... Žao mi i da delim ove snimke, žao mi da njegova porodica ovo mora da gleda jer ga ništa neće vratiti, ali ovo ne sme proći nekažnjeno. Sve najgore im želim - dodala je u prepisci s jednako potresenim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading