ZBOG PLANIRANOG KRVOPROLIĆA OTKAZANI SVI KONCERTI: Muzička zvezda donela HITNU odluku zbog TERORISTIČKOG napada!

Autor:

Zabava

07.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkazana sva 3 koncerta Tejlor Svift u Austiriji: Uhapšena dvojica ekstremista, planirali krvoproliće

ZBOG PLANIRANOG KRVOPROLIĆA OTKAZANI SVI KONCERTI: Muzička zvezda donela HITNU odluku zbog TERORISTIČKOG napada!

Foto: IMAGO / imago stock&people / Profimedia

Tejlor Svift

Tri koncerta planetarno popularne muzičke zvezde Tajlor Svift u Beču su otkazana zbog opasnosti od mogućeg terorističkog napada, prenosi Kronen Zeitung. Organizatori su doneli ovu odluku u dogovoru sa austrijskim vlastima nakon hapšenja dvojice osumnjičenih ekstremista zbog sumnje da je jedan od osumnjičenih planirao napad na događaje u Beču, uključujući koncerte američke pevačice.

Dvojica osumnjičenih ekstremista uhapšena su u Austriji, od kojih je glavni osumnjičeni (19) uhapšen u Ternicu, južno od Beča, dok je druga osoba uhapšena u prestonici Austrije. Franc Ruf, direktor javne bezbednosti u ministarstvu unutrašnjih poslova Austrije, izjavio je da su vlasti svesne "pripremnih radnji" za mogući napad, te da se 19-godišnji osumnjičeni "fokusirao na koncerte Tajlor Svift u Beču". Takođe se sumnja da je osumnjičeni položio zakletvu na vernost terorističkoj grupi Islamska država, te da se austrijski državljanin radikalizovao na internetu.

Republika

Foto: Newspix/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tejlor Svift otkazala koncerte zbog mogućih terorističkih napada

Tajlor Svift je trebalo da održi koncerte na bečkom stadionu Ernst Hapel u četvrtak, petak i subotu u okviru turneje Eras, ali zbog straha od terorizma, ovi koncerti su otkazani u dogovoru s austrijskim vlastima.

Kako stvari stoje, fanovi će biti razočarani zbog otkazivanja koncerata, ali sigurnost mora biti na prvom mestu u ovakvim situacijama. Nadamo se da će se situacija smiriti i da će koncerti biti održani u nekom drugom terminu kada opasnost od terorizma bude smanjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading