RAZGOLITILA SE IVANA DUDIĆ! Glumica pozirala u minijaturnom BIKINIJU, a svi komentarišu samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica još jednom je podigla temperaturu atraktivnim fotkama.

RAZGOLITILA SE IVANA DUDIĆ! Glumica pozirala u minijaturnom BIKINIJU, a svi komentarišu samo jedno! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ivana Dudić obradovala je pratioce na Instagramu vrelim fotografijama s plaže i atraktivnim izgledom podigla temperaturu na maksimum. Ona je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo. Njen izgled mnogi su pohvalili, ali su joj i našli jednu manu.

Naime, Ivanini fanovi su komentarisali da glumica izgleda kao sirena, ali da je previše mršava, te da joj nedostaje još nekoliko kilograma da bi bila top.

Inače, Ivana je 9. jula proslavila 33. rođendan, a među gostima bila je Brankica Sebastijanović, bivša devojka Miloša Bikovića, kao i glumac Stefan Radonjić. Slavljenica je objavljivala fotografije i snimke sa proslave na brodu i na njima otkrila da je stavila fiksnu protezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Zbog atraktivnog izgleda dobijala je mnoge nepristojne ponude, pa je jednom prilikom u razgovoru za medije šokirala priznanjem da joj je jedan čovek nudio da joj uplati novac na račun da bi joj lizao štikle.

Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu, da se nađemo usred grada, a da mi on liže štikle. Usred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim: "Da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše", a pedikirka mi kaže kad sam joj ispričala: "Ma ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana, koja je tokom karijere skrenula pažnju na sebe eksplicitnim scenama u seriji "Senke nad Balkanom" i "Crveni mesec".

Nikada i ni s kim nije lako snimiti erotske scene. Možda je teže s nekim koga poznaješ jer ćeš sutra možda piti kafu s njim, a prethodno veče te je video nagu na snimanju. I zahtevnije je i teže jer, uslovno rečeno, tako obnaženi jedno pred drugim prelazite granicu prijateljstva. Opet, i te scene su za mene kao i svaka druga. Nisu komplikovane kada je scenario dobro napisan. Ako je čin vođenja ljubavi u njemu na pravom mestu, a ne samo da bi se glumci skinuli, onda su sasvim u redu. Teže je snimati neke emotivne scene i one u kojima treba da ogolim sebe kao ličnost i predstavim neku emociju koju nisam doživela. To je bio slučaj u seriji "Ubice mog oca" gde sam morala da odigram scenu silovanja i pokažem ono šta nakon nje prolazi moj lik Milanke Drakulić. To je bilo teže nego samo obnaživanje pred kamerom -izjavila je Ivana svojevremeno za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading