UŽAS NA JADRANU! Žena se davila u moru, kupači je izvukli, a onda je UMRLA u helikopteru na putu do bolnice!

Autor:

Svet

11.07.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisebnošću ostalih kupača, nesrećna žena je izvučena na obalu

UŽAS NA JADRANU! Žena se davila u moru, kupači je izvukli, a onda je UMRLA u helikopteru na putu do bolnice!

Foto: S.Stepanović

Juče se u poslepodnevnim satima u Gradcu kod Ploča starija ženska osoba nakon ulaska u more, najverovatnije zbog zastoja srca, utapala, a na kraju je i preminula, piše lokalni portal Klik Ploče.

Prisebnošću ostalih kupača, nesrećna žena je izvučena na obalu, gde joj je pružena pomoć reanimacije i po pričanju svedoka, unesrećena je dolaskom Hitne počela da diše.

Nije se dugo čekalo na dolazak helikopterske hitne medicinske službe koja je unesrećenu odvezla prema Splitu.

Uprkos činjenici da se sve odigralo u najbržem mogućem roku, od dolaska hitne do HHMS-a, nesrećna žena je, kako je Klik Ploče službeno saznao od makarske policije, preminula na putu do bolnice.

Podsetimo, nakon tragedije koja se dogodila na Jablaničkom jezeru kada se u mestu Radešine utopio 16-godišnjak, iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona su potvrdili da je reč o A.E.S., državljaninu Saudijske Arabije.

- U 21.30 sati telo su pronašli ronioci GSS Prenj i izvukli iz vode - rečeno je iz MUP-a HNK.

Na licu mesta je obavljen uviđaj kojem je prisustvovao dežurni tužilac Tužilaštva HNK-Područnog ureda Konjic, a mrtvozornik je konstatovao da je smrt nastupila utapanjem.

Kako je Avazu rečeno iz Tužilaštva HNK, dečak je sa svojim roditeljima, braćom i sestrama boravio u tom mestu, a utopio se pod nesrećnim okolnostima.

U vreme tragedije roditelji su bili u blizini, a 16-godišnjak i jedan od njegove braće su tokom igre, dok su se nalazili na jednom pontonu upali u vodu s visine od oko pola metra.

Ostala deca koja su, takođe, bila s njima počela su da vrište i zovu upomoć, a prvi je pohitao radnik na osiguranju i održavanju koji je odmah skočio i uspeo da spasi jednog dečaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading