TRAGEDIJA! DEČAK (13) SE UDAVIO NA BAZENU: "Ćerka je vrisnula, rekla je da joj se brat utopio"

Autor:

Svet

18.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao sa drugarima iz fudbalskog kluba na izlet

TRAGEDIJA! DEČAK (13) SE UDAVIO NA BAZENU: "Ćerka je vrisnula, rekla je da joj se brat utopio"

Foto: pixabay.com

Muškarac se davi u vodi

Bilo je nešto posle 12 časova. Preplivala sam bazen i videla na suprotnom kraju bazena da se ljudi grupišu, da ih je mnogo. Zaključila sam da se nešto dogodilo. Pojurila sam do svoje dece, koja su bila u manjem bazenu, a ćerka je vrisnula. Noge su počele da mi otkazuju, došla sam do nje, ona je plakala i rekla mi da joj se brat utopio. Tražila sam sina i videla sam ga. Pokazala sam joj ga. Strašno je ovo što se dogodilo, svi smo počeli da plačemo od tuge i šoka, rekla je jedna majka koja je sa decom došla u Veliku iz Osijeka.

Veliki bazen u Velikoj ograđen je policijskom trakom, policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske vrše uviđaj. Niko od prisutnih nije želeo da govori šta se dogodilo i kako se 13-godišnji dečak utopio. Očigledno je da su svi u šoku i niko nije mogao da dođe do reči. Druga žena koju su novinari 24sata našli pored bazena je još uvek plakala.


- Ovo se nikada nije desilo na našim bazenima. Ovde je uvek bilo veselja, ne mogu da dođem sebi – rekla je ona.

Veličanka je dodala da je čula da je reč o deci jednog fudbalskog kluba u Slavoniji koja su došla na jednodnevni izlet.

- Da, reč je o fudbalskom klubu. Koliko znam, došli su da plivaju sa svojim trenerom. Mislim da su došli pola sata pre tragedije. Spasioci su brzo izvadili dete iz vode i započeli reanimaciju. U tim trenucima vreme teče veoma sporo, činilo mi se da traje večno, ali i pored truda dečak nije davao znake života. Nažalost, utopio se - rekao je čovek kog su reporteri zatekli kod bazena.

Većina onih koji su posle tragičnog događaja izašli iz bazena bili su na terasi ugostiteljskog objekta iznad bazena, odakle su u neverici posmatrali policijski uviđaj i da se tako nešto dogodilo. Dečji smeh je utihnuo, tragedija se osetila u vazduhu, kao tuga i žal za detetom koje se jutros pred put u Veliku radovalo kupanju na jednom od najlepših bazena u Slavoniji sa svojim drugarima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading