ŠOK! Selin Dion popila FATALNU dozu leka: Počela sam sa dva miligrama, a zatim...

Autor:

Zabava

13.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna pevačica na teškim mukama, progovorila o borbi sa opakom bolešću!

ŠOK! Selin Dion popila FATALNU dozu leka: Počela sam sa dva miligrama, a zatim...

Foto: Instagram.com/amazonmgmstudios

Selin Dion

Pevačica Selin Dion šokirala je javnost kada je priznala da boluje od neizlečivog sindroma ukočene osobe. Kako je istakla, ova bolest značajno utiče na njene svakodnevne aktivnosti, ograničavajući joj kretanje i oštećujući glasne žice. U borbi sa ovim teškim zdravstvenim stanjem, Dion je otkrila da je uzimala valijum, lek koji joj je prepisan nakon neuspeha drugih terapija.

Opasna doza valijuma

Uznemirujući detalji o pevačicinoj borbi sa sindromom ukočene osobe uključuju i uzimanje potencijalno smrtonosnih doza valijuma. Pevačica je otkrila da je doza ovog leka postepeno povećavana, a da je jednom prilikom čak uzela 90 miligrama valijuma kako bi mogla da nastupa. Dion je priznala da nije bila svesna opasnosti koju je takav potez nosio, ističući da nije imala medicinsko znanje koje bi je upozorilo na rizike.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Prime Video

Selin Dion

- Počeli smo sa dva miligrama da vidimo da li će pomoći, a zatim 2,5, pa 3, 15 i 50 - rekla je Dion magazinu Pipl (People) u novom intervjuu.

- Moglo je biti fatalno. Nisam dovodila u pitanje dozu jer ne znam medicinu. Mislila sam da će biti u redu. (Valijum) deluje nekoliko dana, nekoliko nedelja, a onda više ne funkcioniše - primetila je ona.

Teškoće u izvođenju

Osim fizičkih izazova sa kojima se suočava zbog sindroma ukočene osobe, Selin Dion je takođe imala problema sa govorom, gutanjem i disanjem. Ovi simptomi dodatno su otežavali njenu svakodnevnicu i uticali na njen profesionalni život, ograničavajući njen performans na sceni.

Zabrinjavajući obrt na koncertu

Jedan od najupečatljivijih trenutaka koji je obeležio Dioninu borbu sa zdravljem dogodio se na koncertu kada je jedan od fanova zabeležio snimak na kojem pevačica jasno pokazuje znakove teškoća. Ovaj događaj dodatno je naglasio javnu brigu za zdravstveno stanje ove svetski poznate umetnice.

Selin Dion je hrabro odlučila da podeli svoju borbu sa sindromom ukočene osobe sa javnošću, otvarajući važan dijalog o ovoj retkoj bolesti i izazovima sa kojima se suočavaju oni koji je imaju. Njena iskrenost i hrabrost inspirišu mnoge, istovremeno skrećući pažnju na važnost podrške i razumevanja za osobe koje se bore sa teškim zdravstvenim stanjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Selin Dion pati od sindroma ukočene osobe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading