SELIN DION PONOVO PEVA! Teško bolesna pevačica nakon dokumentarca o svom životu snima MUZIČKI SPECIJAL!

Autor:

Zabava

28.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o televizijskom koncertnom filmu.

SELIN DION PONOVO PEVA! Teško bolesna pevačica nakon dokumentarca o svom životu snima MUZIČKI SPECIJAL!

Foto: Tanjug/AP

Uprkos bolesti sa kojom se lavovski bori pevačica Selin Dion ne odustaje od muzike i, prema tvrdnjama neimenovanih izvora, trenutno snima televizijski specijal u kojem će otpevati svoje najveće hitove.

Za 25. jun zakazana je premijera njenog dokumentarnog filma "I Am: Celine Dion" (Ja sam: Selin Dion) u kojem govori o svojoj bolesti i njenom uticaju na privatni i poslovni život. Kako je dokumentarac već privukao veliku pažnju, to je podstaklo pevačicu da snimi i specijal posvećen samo njenim najvećim hitovima, prenose svetski mediji.

Republika

Foto: Instagram.com/amazonmgmstudios

 

Prema neimenovanom izvoru, ova muzička zvezda koja se suočila sa sindromom ukočene osobe, retkom autoimunom poremećaju kretanja koji utiče na centralni nervni sistem i koji izaziva ukočenost tela već šest meseci radi sa članovima benda jer veruje da može da snimi i objavi koncertni film.

U trejleru dokumentarca koji je nedavno objavljen, fanovi mogu videti Selin Dion u suzama dok priča o svojoj borbi sa bolešću za koju još ne postoji lek. Kako ističe, najteže joj pada što više ne nastupa pred publikom, ali poručuje da naporno radi i da je u pitanju velika borba.

- Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. I neću stati. Neću stati - poručila je Dion.

Kanadska zvezda je u decembru 2022. godine izašla u javnost i otvoreno progovorila o svojoj bolesti jer je prethodno bila prinuđena da otkaže koncerte u okviru planirane turneje.

Tokom karijere Dion je prodala više od 200 miliona ploča, a 2009. The Los Angeles Times ju je proglasio za umetnika sa najvećom zaradom u toj deceniji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading