PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Nekad je bio opasan frajer, a sada igra ZAPUŠTENOG Vikinga!

Autor:

Zabava

05.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona serije "Viking: Valhala" kreće sa prikazivanjem od 11. jula na Netfliksu.

PREPOZNAJETE LI GLUMCA SA SLIKE? Nekad je bio opasan frajer, a sada igra ZAPUŠTENOG Vikinga!

Foto: Printskrin/youtube.com/Netflix

Treća sezona serije "Vikinzi: Valhala" vraća se sledeće nedelje na Netfliks, a među novim likovima je jedan od najuspešnijih glumaca sa ovih prostora Goran Višnjić. Popularni jugoslovenski glumac, koji je nekada važio za jednog od najvećih frajera na javnoj sceni, iznenadio je svoje pratioce na mrežama snimkom na kojem je u krajnje neobičnom izdanju - prljav, zapušten, duge kose i brade.

Višnjić igra lik Erika Crvenog, oca Leifa Eriksona i Frejdis Eriksdoter, koji je zbog počinjenog zločina u Norveškoj i Islandu u egzilu. Proteran je na Grenland gde pokušava da preživi u još surovijim uslovima.

 

 

Iako je sezona pred premijerom, Višnjić se tek sada pohvalio ulogom, a pokazao je i kako se transformisao.

Da će hrvatski glumac učestvovati u trećem i poslednjem serijalu saznalo se 2022. godine.

"Vikinzi: Valhala" je istorijska drama koju je kreirao Džeb Stjuart. Radnja serije odvija se u Engleskoj više od 100 godina nakon dešavanja iz originalne serije "Vikinzi" i sve se vrti oko napetosti između potomaka Vikinga i starosedelaca Engleza. Sve se dešava u početkom 11. veka, likovi su inspirisani legendarnim herojima nordijske mitologije i cela ova epska saga ispresecana je konstantnom borbom protiv surove prirode, pričama o časti i konstantnim konfliktima oko teritorija.

 

 

Inače, ovaj hrvatski glumac je postigao uspeh u Holivudu, a prekretnicu u njegovoj karijeri označila je njegova uloga doktora Luke Kovača u popularnoj TV seriji "Urgentni centar" (ER), koja se emitovala od 1999. do 2008. godine.

Međutim, uprkos profesionalnom uspehu, njegov privatni život često je bio predmet pažnje medija budući da se sa suprugom preselio u Los Anđeles, a onda ga je sačekala vest da postaje otac, ali sa drugom ženom. Goran nije bio siguran da li je dete zaista njegovo i najavio je da će tražiti DNK analizu kako bi utvrdio istinu. Međutim, pre nego što su rezultati testa stigli, Goran je preuzeo odgovornost i priznao devojčicu kao svoju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading