REPER MORBIDNIM SNIMKOM NAJAVIO NOVI ALBUM! Eminem ŠOKIRAO javnost HOROR trejlerom!

Autor:

Zabava

03.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni reper je otkrio kada će "The Death of Slim Shady" biti objavljen.

REPER MORBIDNIM SNIMKOM NAJAVIO NOVI ALBUM! Eminem ŠOKIRAO javnost HOROR trejlerom!

Foto: Tanug/AP

Reper Eminem šokirao je javnost novim video-snimkom kojim najavljuje izlazak svog novog albuma "The Death of Slim Shady". Horor trejler prikazuje rađanje bebe đavola, a morbidni kadrovi podigli su prašinu na mrežama.

Dok se žena u porođajnoj sali napreže da na svet donese dete i konačno u tome uspeva, sve kreće po zlu. Najpre, beba ne plače i doktori počinju da oživljavaju dete i u tome uspevaju. Nakon velike drame beba je konačno u naručju svoje majke, ali tek tada kreće pravi horor - novorođenče se u rukama majke pretvara u đavola.

Na kraju snimka otkriven je i datum izlaska novog albuma "The Death of Slim Shady" - 7. jul, a nedavno je objavio singl "Houdini" koji je naišao na dobar prijem.

 

 

Ovaj mračni trejler prikazuje bebu đavola, aludirajući na stihove sa pomenutog singla. Eminem je tako nastavio zanimljivu kampanju trejlerima, nakon što je prvobitno najavio album kratkim dokumentarcem o smrti njegovog alter ega.

"The Death of Slim Shady" biće njegovo prvo izdanje nakon četiri godine, a reper je ranije otkrio da radi na dokumentarcu "Stans", čija će tema biti opsesivni fanovi, a čiji izlazak se očekuje do kraja godine.

Slavni reper, tekstopisac, muzički producent i glumac zaslužan je za popularnost hip hopa u Srednjoj Americi, a Eminemov globalni uspeh i priznati radovi smatraju se zaslužnim za nestanak rasne barijere i početak prihvatanja belih repera u zabavnoj muzici. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading