DVA DANA JE SKUPLJALA SNAGU DA SE OPROSTI OD NJE: Reči kojim je opisala odnos sa Šenon KIDAJU DUŠU na komade (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava koleginice sa seta, s kojom je postala prijatelj za ceo život, obišla svet.

DVA DANA JE SKUPLJALA SNAGU DA SE OPROSTI OD NJE: Reči kojim je opisala odnos sa Šenon KIDAJU DUŠU na komade (FOTO)

Foto: The CW / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vest o smrti Šenon Doerti u 54. godini nakon dugogodišnje borbe sa kancerom duboko je pogodila celu ekipu popularne serije iz devedesetih "Beverli Hils 90210."

Jedna od njenih koleginica, Tori Speling, borila se da pronađe snagu da oda počast svojoj prijateljici, s kojom nije uvek imala najbolji odnos.


Naime, ona se obratila na Instagramu da podeli dirljivu počast svojoj pokojnoj prijateljici.

Prisetila se njihovih 36 godina prijateljstva, počevši od tinejdžerskih godina na setu "Beverli Hils 90210." Bez obzira na njihove razlike, Šenon je uzela Tori pod svoje krilo, dajući joj samopouzdanje i podršku koja joj je bila potrebna u konkurentnom svetu šou-biznisa.

 

 

Njihova veza je postajala jača kako su postale stubovi podrške jedna drugoj kroz teške veze, čak deleći zajednički život u jednom trenutku.

- Bila je buntovnica u vremenu kada većini žena nije bilo prijatno da se osećaju snažno. Nikad se nije trudila, jednostavno je bila takva. Bila je otelovljenje seksepila, snage, empatije, a sve to s dozom otkačenog humora. Šen, nastaviću nositi tvoju baklju i ostaću buntovna zbog tebe. Volim te celim svojim srcem i zauvek - napisala je između ostalg Tori uz njihove zajedničke fotografije na Instagramu. 

Spelingova je izrazila zahvalnost i iskreno podelila kako su se zajedno smejale i kako je Šenonina empatična i duhovita priroda ostavila neizbrisiv trag na njoj. Torine iskrene reči prikazale su Šenon kao buntovnu, ali empatičnu i duhovitu osobu, koja je bez izvinjenja isijavala snagu i senzualnost u vreme kada to nije uvek bilo najprijatnije za žene.

Smrt Šenon Doerti nije samo ostavila prazninu u srcima njenih voljenih, već je i poslužila kao dirljiv podsetnik na trajnu moć prijateljstva. Dok svet oplakuje gubitak voljene glumice, Torina počast stoji kao dokaz dubokog uticaja prijateljstva koje je prevazišlo mali ekran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading