ŠENON DOERTI KIPTI OD BESA! Optužila bivšeg muža da je pare za njeno lečenje SPISKAO na ljubavnicu!

Autor:

Zabava

20.06.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda serije "Beverly Hills 90210" godinama vodi tešku borbu protiv raka.

ŠENON DOERTI KIPTI OD BESA! Optužila bivšeg muža da je pare za njeno lečenje SPISKAO na ljubavnicu!

Foto: instagram.com/theshando

Glumica Šenon Doerti optužila je bivšeg supruga Kurta Isvarienka, fotografa sa kojim je prošle godine stavila tačku na brak, da je sav novac za njeno lečenje potrošio na ljubavnicu. Ona je to navela u zahtevu za izdržavanje supružnika nakon prestanka braka, a svu dokumentaciju dostavila je sudu u Los Anđelesu.

Prema tim dokumentima Šenon traži 15.343 dolara mesečne pomoći i to "retroaktivno do 1. juna 2024. godine", kao i da njen bivši suprug plati 9.100 dolara pravnih troškova.

Zvezda serije "Beverly Hills 90210" godinama se bori s uznapredovalim rakom dojke.

- Zbog svojih zdravstvenih stanja uglavnom nisam mogla da radim i nije bilo naznaka za buduće zaposlenje. Danas je gotovo sav prihod koji zaradim nastao od poslova koje sam radila još pre braka - napisala je glumica i istakla kako većina spomenutih prihoda dolazi od emitovanja serije "Čari", koja se prikazivala u periodu od 1998. do 2006. godine, ali kako naglašava ni to neće dugo trajati.

- Nedavno sam saznala da se "Čari" više neće emitovati ni na jednoj većoj striming platformi nakon 30. juna 2024. Stoga, moji će se budući prihodi drastično smanjiti - dodala je Doerti, koja od 2022. nije angažovana ni za jednu novu ulogu.

Republika

Foto: Agostino Fabio/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

 

Šenon smatra da njen bivši suprug odlaže sudsku raspravu u nadi da ona neće preživeti brakorazvodnu parnicu. Takođe, smatra da njen bivši ima dovoljno sredstava da pokrije njene medicinske troškove.

- Dok sam ja bila nesposobna za rad, gomilali su se medicinski troškovi koje osiguranje nije pokrivalo, a Kurt je stalno putovao i trošio hiljade dolara po zlatarama i na brendove poput Gučija. Trošio je novac na letove svoje "agentkinje", dok je istovremeno tvrdio da nema dovoljno sredstava kojima bi me izdržavao - tvrdi glumica.

Dodala je i da je Isvarienkova agentkinja Kolier Grim s njim u ljubavnoj vezi.

- Iako su Kurtovi prihodi znatno veći od mojih, on nije izvršio nikakva plaćanja povodom izdržavanja supružnika i nije platio nikakve doprinose mojim advokatima ili isplatio računovodstvene naknade - rekla je Šenon i dodala da smatra da njen bivši suprug odlaže nagodbu u nadi da ona neće preživeti brakorazvodnu parnicu.

Teško bolesna glumica godinama se bori s uznapredovalim rakom dojke i svesna je da joj spasa nema, te zato uveliko priprema sve za svoj sudnji dan.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima mora da se bavi - objasnila je Doerti, koja je iz tog razloga već počela da razvrstava svoje stvari i lične predmete koje će nakon njene smrti biti donirane ili prodate.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading