IZNENADA UMRO POZNATI GLUMAC! Uzrok smrti zavijen velom MISTERIJE, niko ne zna šta mu se desilo

Autor:

Zabava

10.07.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov lik smo svi pratili u ovim serijama!

IZNENADA UMRO POZNATI GLUMAC! Uzrok smrti zavijen velom MISTERIJE, niko ne zna šta mu se desilo

Foto: Pixabay

Sveća

Glumac Dag Šijen, poznat po svojim ulogama kao TV tata u serijama "Clueless" i "Sabrina, mala veštica", preminuo je u 75. godini. Kako je navela pogrebna kuća, izdahnuo je mirno 29. juna u svom domu, dok je njegova voljena supruga bila pored njega. Uzrok smrti nije objavljen.

Rođen u Santa Monici, Kalifornija, 1949. godine, Šijen je debitovao na televiziji 1978. godine pojavom u seriji "Čarlijevi anđeli", ali njegova probojna uloga došla je godinu dana kasnije u dnevnoj sapunici "General Hospital", gde je igrao advokata Džoa Kelija u 205 epizoda počevši od 1979. godine.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/New York Post

Dag Šijen preminuo u 75. godini

Šijen je bio nominovan za "Daytime Emmy" nagradu za izvanrednog glumca u sporednoj ulozi u dnevnoj dramskoj seriji pre nego što je napustio "General Hospital" da bi se pridružio seriji "Knots Landing", spin-offu CBS-ove serije "Dallas", kao novinar Ben Gibson. Od 1983. do 1988. godine pojavio se u više od 100 epizoda serije, pre nego što je njegov lik otišao u Južnu Ameriku i nikada se nije vratio.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/New York Post

Dag Šijen preminuo u 75. godini

Dag Šijen je ostvario značajnu ulogu u seriji "Knots Landing", gde je igrao novinara Ben Gibsona. Tokom svoje petogodišnje uloge, Šijen je ostavio dubok pečat na seriju i publiku, obogaćujući karaktere i radnju. Iako je lik Dagovog lika u seriji "Knots Landing" otišao u Južnu Ameriku i nikada se nije vratio, sećanje na Dag Šijena će zauvek ostati živo kroz njegove uloge i doprinos svetu televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading