ČUVENI GLUMAC PESNICAMA IZUBIJAO ČOVEKA! Šikljala KRV nasred ulice, procurio snimak MAKLJAŽE koja ledi krv u žilama (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastalo krvoproliće, morali da ga obore na zemlju kako bi ga zaustavili!

ČUVENI GLUMAC PESNICAMA IZUBIJAO ČOVEKA! Šikljala KRV nasred ulice, procurio snimak MAKLJAŽE koja ledi krv u žilama (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com/FOX 11 Los Angeles

Holivudski glumac poreklom iz Meksika, Deni Treho, šokirao je mnoge svojim ponašanjem na paradi povodom Dana nezavisnosti Amerike. Naime, 80-godišnji glumac je fizički napao čoveka koji ga je gađao balonom punim vode tokom parade u Los Anđelesu, gde je bio gostujuća zvezda.

Treho se kretao rutom parade u kabrioletu kada ga je pogodio vodeni balon, što ga je navelo da izađe iz vozila kako bi se suprotstavio čoveku. Na snimku koji su snimili zapanjeni svedoci vidi se kako Treho i čovek fizički obračunavaju pesnicama, a glumca su uspeli da savladaju i obore na pod, dok je njegov prijatelj ostao sa krvavim čovekom kojeg je Treho napao.

Skandalozni incident na paradi povodom Dana nezavisnosti izazvao je različite reakcije javnosti. Mnogi su bili zatečeni i šokirani ponašanjem poznatog glumca, dok su drugi osudili čoveka koji je gađao Trehoa vodenim balonom. Ovaj događaj definitivno je bio nešto što je privuklo pažnju svih prisutnih, ali i javnosti koja je kasnije komentarisala ovaj incident na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Dani Treho je poznat po svojim ulogama u brojnim filmovima, poput "Mačeta", "Od sumraka do svitanja", "Predatori", ali i po svojim kontroverznim postupcima. Rođen je u Meksiku, a tokom karijere se isticao u ulogama negativaca. Pored toga, Treho je poznat i po svom aktivizmu, borbi za prava imigranata i angažovanju u humanitarnim akcijama.

Republika

Foto: Justin Ng/Alamy/Alamy/Profimedia

Glumac Deni Treho

Ipak, ovaj incident na paradi povodom Dana nezavisnosti samo je jedan u nizu kontroverzi koje prate život ove holivudske zvezde. Treho je u prošlosti bio suočen sa problemima sa zakonom i neregularnim ponašanjem, što je dodatno doprinelo njegovom imidžu kontroverzne ličnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading