RAZVOD JE NEIZBEŽAN? Dženifer Lopez i Ben Aflek posle samo godinu dana prodaju vilu od 60 miliona dolara!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

08.06.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred totalnog medijskog ludila koje prati sagu o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, ulje na vatru je dodala informacija da njih dvoje prodaju basnoslovno skupo imanje u Los Anđelesu.

RAZVOD JE NEIZBEŽAN? Dženifer Lopez i Ben Aflek posle samo godinu dana prodaju vilu od 60 miliona dolara!

Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Iako zvaničnih informacija o navodnoj prodaji nema, indikativno je da su se slike iz unutrašnjosti kuće iznenada pojavile na nekoliko uglednih američkih sajtova za prodaju nekretnina.

Da podsetimo, Dženifer i Ben su u junu 2023. godine iskeširali čak 60,8 miliona dolara za kuću u Los Anđelesu, koja između ostalog, ima 12 spavaćih soba, 24 kupatila, ogroman bazen kao i garažu sa 12 mesta.

Inače, ovo imanje je godinama bilo na tržištu, i kupac se tražio još od 2018. godine.

Što nije ni čudno kada se u vidu ima cena, kao i činjenica da je mesečno iznajmljivanje koštalo neverovatnih 300.000 dolara.

Kako navode američki tabloidi, Ben Aflek se već iselio iz vile.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Priču o razvodu, kao i obično, prati gomila glasina, a ono što je sigurno je da je Lopezova na iznenađenje svih otkazala turneju po Americi, prvu posle petogodišnje pauze.

Ona je izjavila da joj je srce slomljeno zbog ove odluke, ali da je morala da se posveti porodici.

U međuvremenu oglasila se prijateljica Dženifer Lopez, koja je insistirala na anonimnosti i koja tvrdi da će se pevačica do kraja boriti da sačuva brak. 

 - Ona toliko želi da ovaj brak funkcioniše da je spremna da se žrtvuje, uključujući i odustajanje od Džej Lo. Ona je veliki borac i neće lako odustati od braka sa Benom, bez obzira na sve probleme. Ona ne želi da se razvede. Ne želi da završi kao Madona - sama sa 60 godina - rekla je prijateljica Lopezove.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading