GORDON REMZI JEDVA PREŽIVEO NESREĆU: Poznati kuvar pokazao MODRICE, samo jedna stvar ga je SPASLA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.06.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak koji je objavio na društvenim mrežama šokirao je njegove fanove!

GORDON REMZI JEDVA PREŽIVEO NESREĆU: Poznati kuvar pokazao MODRICE, samo jedna stvar ga je SPASLA! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Poznati kuvar Gordon Remzi nedavno je podelio detalje "veoma bolne" biciklističke nesreće koju je doživeo u Sjedinjenim Američkim Državama, ostavljajući ga duboko potresenog. U videu objavljenom na njegovim društvenim mrežama, podigao je svoju kuvarsku odeću da bi otkrio obilne ljubičaste modrice na svom torzu, koje su zahtevale lečenje u bolnici. 

Dok je slao poruku "svim očevima" pred Dan očeva, zvezda emisija poput "Noćne more Gordona Remzija" i "Pakla kuhinja" naglasio je važnost nošenja kacige. 

@9news Celebrity Chef Gordon Ramsay has taken to social media to share an important warning following his near-death experience while cycling in the U.S. this week. #9News #GordonRamsay ♬ original sound - 9News Australia

- Nije mi važno koliko je kratko putovanje - rekao je, ističući da sigurnosne smernice postaju još važnije kada se vozi bicikl sa decom, naglašavajući da "moraju da nose kacigu." 

- Želim vam svima srećan Dan očeva, ali molim vas, molim vas, nosite kacigu. Iskreno, da nisam nosio, sada ne bih bio ovde - naglasio je Remzi. 

Takođe je podelio pre i posle fotografiju svoje znatno oštećene kacige na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com/gordongram

Remzijeva kaciga

Nesreća i oporavak

Poznati kuvar, star 57 godina, otkrio je da se nesreća dogodila ranije te nedelje u Konektikatu i izrazio zahvalnost hirurzima za traume i medicinskim sestrama u bolnici Lawrence and Memorial na njihovoj nezi. Iako nije "slomio kosti niti zadobio ozbiljnije povrede," opisao sebe kao "malo modar i izgledam kao ljubičasta patlidžan." 
- Boli. Bila je brutalna nedelja. I nekako se izvlačim iz toga - dodao je Remzi, britanski kuvar, vlasnik restorana, pisac i TV ličnost, rođen u Džonstonu, Škotska.

Remzijeva kulinarska imperija

Remzijevi restorani osvojili su ukupno 16 Mišelinovih zvezdica, trenutno držeći ukupno 7. Njegovo kulinarsko umeće i televizijsko prisustvo doneli su mu fanove širom sveta, s obožavaocima i ljubiteljima hrane koji pažljivo prate njegove poduhvate i lične anegdote.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading