EVO KAKO IZGLEDA KUĆA DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA KOJA SE PRODAJE: Svi misle da je ukleta i da donosi RAZVOD (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bračni par odlučio da proda vilu.

EVO KAKO IZGLEDA KUĆA DŽENIFER LOPEZ I BENA AFLEKA KOJA SE PRODAJE: Svi misle da je ukleta i da donosi RAZVOD (FOTO GALERIJA)

Foto: Profimedia

Dženifer i Ben

Glasine o razvodu Dženifer Lopez (54) i Bena Afleka (51) pojačale su se nakon što se pojavila informacija da se prodaje njihova vila vredna 60 miliona dolara.

Prema Dejli mejlu, snimci kuće bračnog para na Beverli Hilsu u Kaliforniji su na sajtu za prodaju nekretnina. Izdanje je nagovestilo da su nove fotografije unutrašnjosti raskošne kuće postavljene na veb stranicu 1. i 5. juna, međutim, vila se i dalje vodi kao prodata. 

Lopez i Aflek kupili su kuću od 43.000 kvadratnih metara u gotovini za 60,85 miliona dolara u maju 2023., 10 meseci nakon što su se venčali u Las Vegasu.

Novoizgrađena kuća ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila. Njihov dom ima "jedinstven zatvoren sportsk kompleks“ sa košarkaškim terenom, loptom, teretanom i bokserskim ringom. Tu su i sportski bar, ležaljke na otvorenom, bazen sa nultom ivicom i prostrani tereni, piše "Page six".

Dženifer Lopez je nedavno viđena u kupovini kuće sa prijateljem na Beverli Hilsu, dok je tata troje dece navodno boravio u odvojenom domu kod bivše supruge. Pored toga, Aflek je primećen bez venčanog prstena.

Izvor je za Us Veekli rekao da su Lopez i Aflek "dve potpuno različite stranice" sada kada je njihova faza medenog meseca završena. Navodno, Ben Aflek ne može da podrži način života supruge koja mnogo radi i posvećena je karijeri.  Lopez je nedavno otkazala svoju predstojeću turneju kako bi provela više vremena sa svojim blizancima Maksom i Emom (16).

Par se nije javno izjašnjavao na priče o razvodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading