TRUDNA LEJDI GAGA?! Čuvena pevačica prvi put pokazala STOMAK, svi čekaju da prekine ĆUTNJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji prenose da je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice u drugom stanju!

TRUDNA LEJDI GAGA?! Čuvena pevačica prvi put pokazala STOMAK, svi čekaju da prekine ĆUTNJU! (FOTO)

Foto: Profimedia/Jeffrey Mayer/imago stock&people, ANGELA WEISS/AFP, Valerie MACON/AFP

Lejdi Gaga

Paparaco fotografije i video snimci popularne pevačice i glumice Lejdi Gage (38) osvanuli su nakon venčanja njene sestre Mejn proteklog vikenda, navodno dokazujući da je izgleda u drugom stanju. Na snimcima se jasno nazire njen stomačić, a svetski mediji prenose navode da je Gaga plenila.

Gaga je, inače, na sestrinom venčanju bila deveruša, a sve je organizovano gala. Ona je ponela crnu klasičnu kraću haljinu koja joj je prilično istakla stomak, a pažnju je zatim privukao i njen dijamantski prsten. Kosu je podigla u punđu, a stavila je crveni karmin. U bež haljini, koju je takođe obukla tokom ceremonije, primećena je upravo sa partnerom Majklom Polanskim, koga je držala pod ruku i gde se isticao njen stomak, koji su tamošnji mediji ocenili "trudničkim".

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lejdi Gaga sa dečkom Majklom Polanskim

Međutim, muzička zvezda se još nije oglasila o navodnim novostima u njenom životu, a kako već mesecima nije viđena u javnosti, šuškanja postaju sve intenzivnija.

Podsećanja radi, nakon što je raskinula veridbu sa agentom Kristijanom Karinom i nakratko flertovala sa dizajnerom zvuka Danom Hortonom, Lejdi Gaga uplovila je u ozbiljnu romansu sa preduzetnikom Majklom Polanski.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Lejdi Gaga sa dečkom Majklom Polanskim

Polanski je zajedno sa Šon Parkerom osnovao tehnološku fondaciju, koja može da se meri sa gigantima kao što su Fejsbuk i Napster. Organizacija, stvorena 2015, bavi se filantropskim aktivnostima, prirodnim naukama, javnim zdravljem i raznim društvenim poslovima. Polanski je član odbora Parkerovog instituta za imunoterapiju obolelih od kancera, koji se nalazi u San Francisku. Studirao je primenjenu matematiku i računarstvo na Harvardu, navodi Pejdž Siks, koji je prvi pisao o novoj romansi popularne pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading