DŽEJ LO SKINULA BURMU! Pevačica konačno PRESEKLA, priča o razvodu se zahuktava!

Autor:

Zabava

30.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brak pop zvezde i glumca Bena Afleka upao je u ozbiljnu krizu.

DŽEJ LO SKINULA BURMU! Pevačica konačno PRESEKLA, priča o razvodu se zahuktava!

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Već neko vreme šuška se da je brak Dženifer Lopez i Bena Afleka u velikoj krizi, a novo pojavljivanje pop dive u javnosti dodatno je podstaklo govorkanja o razvodu. Svima je odmah upalo u oči da pevačica više ne nosi burmu i to je mnogima bio dovoljan znak da je krah braka zaista blizu.

Džej Lo su paparaci snimili dok sedi u automobilu, a na ruci nije nosila venčani prsten. Pevačica je uočena kako napušta hotel Mondrian u Los Anđelesu, ali bez burme na ruci, dok se upućivala ka svojoj kancelariji. 

Osim toga, pevačica je odlučila da provede Dan sećanja bez svog supruga, što je dodatno podgrejalo tračeve o njihovom navodnom razdvajanju već "nekoliko nedelja". Njeno nedavno pojavljivanje bez Bena, ali u društvu prijatelja na Beverli Hilsu, dodatno je podstaklo ove priče.

Republika

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Sve to usledilo je nakon što je najpre Ben Aflek skinuo, pa vratio burmu, a onda se sam pojavio na maturskoj zabavi svoje ćerke. Na fotografijama koje je objavio Daily Mail glumac ima smrknut izraz lica, dok u ruci drži limenku piva. Mnoge je ovaj prizor zabrinuo jer je poznato da je on u prošlosti bio alkoholičar i odvikavao se, a njegov izgled mnoge je podsetio na onaj iz perioda kada je prolazio kroz razvod sa glumicom Dženifer Garner.

Podsećamo, kako piše In Touch Weekly, Afleku je "prekipelo" i odlučio je da se razvede od pevačice, a navodno se već i iselio iz njihove zajedničke kuće. To je, navodno, potvrdio izvor blizak paru.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Gotovo je, razvešće se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to - rekao je neimenovani izvor.

Nakon dve godine ljubavi, možda je ipak došao kraj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading