DŽENIFER LOPEZ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PRIČA O RAZVODU: Jednim potezom podgrejala sumnju, kada je videla fotografe uradila OVO (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bena Afleka nema ni na vidiku.

DŽENIFER LOPEZ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON PRIČA O RAZVODU: Jednim potezom podgrejala sumnju, kada je videla fotografe uradila OVO (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženifer Lopez fotografisana je u sredu kako izlazi bez svog supruga Bena Afleka, usred glasina da se par razvodi. Ona je viđena u sportskoj odeći kako je stigla u plesni studio u Los Anđelesu u pratnji svoje ekipe. Slavni par je poslednji put viđen zajedno pre sedam nedelja, krajem marta, na ručku u Njujorku. U sredu je objavljeno da par jednostavno ne može da uspe i da se razvode posle manje od dve godine braka.

- Na putu su ka razvodu – i jednom Bena ne treba kriviti! - kaže izvor.

- Sada je fokusiran na svoj posao i decu. Ben se već iselio i verovatno će morati da proda kuću iz snova za kojom jure dve godine - trvde.

- Oni nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on ne može da promeni nju. Nema šanse da je to moglo da potraje.

Čini se da je njena odluka da u februaru objavi svoj dokumentarni film Amazon Prime The Greatest Love Stori Never Told, u kojem je prikazana njena ljubavna priča sa Benom, uticala na njihov brak.

- Ben nikada ne bi pokušao da uguši Dženiferine snove ili joj kaže da ne može da uradi nešto da unapredi svoju karijeru, iako on može prilično da je kontroliše - kaže izvor, piše "Dejli mejl".

Foto: Credit: LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer uhvaćena na putu ka studiu

Lopez je uhvaćena kako ide u plesni studio u trenerci i patikama. Obožavaoci su istakli da par u poslednje vreme provodi dosta vremena odvojeno i posećuje događaje jedno bez drugog. Takođe, ona je na Met Gala otišla sama, a on je preskočio događaj zbog obaveza.

Rečeno je da Ben radi na The Accountant 2, ali izvor je rekao da je "odlučio da završi" sa svojim brakom sa pevačicom.

Tokom njihovog poslednjeg zajedničkog izlaska, par je izgledao napeto, niti se smejao dok su večerali kod Čekonija. Čini se da su tenzije počele da isplivavaju na površinu u nedavnom Lopezovom dokumentarcu, gde je Aflek priznao da mu nije prijatno da ima takav javni odnos. Režiser je priznao:

- Kada smo se ponovo pomirili, rekao sam: "Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je povezanost sa društvenim medijima. Onda sam nekako shvatio da nije fer pitati, kao da ćeš se udati za kapetana broda, a ti kažeš: "Pa, ja neću vodu“. Pokušavamo da naučimo da pravimo kompromise.

Tokom serije, Ben jasno daje do znanja da ne voli da osvetljava njihov ljubavni život, nazivajući njihove privatne trenutke "svetim" i prevrćući očima kada se seti kako je Dženifer podelila sve njihove stare ljubavne beleške sa svojim prijateljima i kolegama. 

U međuvremenu, ona je dodala:

- Mislim da Benu nije baš prijatno što radim ovo, ali ne želi da me spreči.

Aflek je u dokumentarcu otkrio da je intenzivna istraga rano kada su se prvi put zabavljali 2003. dovela do toga da se par razdvoji neposredno pre nego što je trebalo da se venčaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading