GLUMICA (19) PALA SA TERASE, ODMAH JE PRIKLJUČILI NA APARATE: Pretrpela ozbiljne povrede, lekari joj se bore za život!

Autor:

Zabava

29.05.2024

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji mole za pomoć.

GLUMICA (19) PALA SA TERASE, ODMAH JE PRIKLJUČILI NA APARATE: Pretrpela ozbiljne povrede, lekari joj se bore za život!

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović

Glumica Memi Levrok (19), poznata po ulozi u popularnoj seriji "Glas srca", trenutno se bori za život nakon što je pala sa terase petog sprata. Prema informacijama sa stranice za prikupljanje sredstava za njeno lečenje, koje su pokrenuli njeni roditelji, Memi je zadobila opasne povrede, prošla kroz višestruke opsežne operacije i sada se nalazi na aparatima za održavanje života. Njena porodica je u šoku i molila je za pomoć u ovom teškom trenutku.

Nesreća se dogodila 26. maja kada je glumica pala sa terase, nakon čega je provela dve nedelje na intenzivnoj nezi pre nego što je otpuštena iz bolnice. Detalji o njenoj hitnoj medicinskoj pomoći nisu javno dostupni, ali je jasno da je Memi pretrpela ozbiljne povrede koje su opasne po život. Njena borba za opstanak je u fokusu svih koji je poznaju i vole, a podršku su joj pružili i kolege iz serije "Glas srca".

Memijevi roditelji, Rob i Nikol, su pokrenuli kampanju za prikupljanje sredstava kako bi joj pružili neophodnu medicinsku pomoć. Njihova očajnička molba za pomoć odjeknula je među fanovima i javnošću, a mnogi su odgovorili na poziv za pomoć. U ovim teškim trenucima, porodica i prijatelji su okupljeni oko Memi, pružajući joj podršku i nadu.

Memi Levrok je voljena i poštovana ličnost, a njeni fanovi i kolege su se ujedinili kako bi pružili podršku i pomoć u ovom izazovnom periodu. Njena snaga i hrabrost inspirišu mnoge, a nadamo se da će se uskoro oporaviti i vratiti svojoj umetničkoj karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading