ZVEZDA FILMA "ČOKOLADA" TEŠKO BOLESNA! Slavna glumica se zauvek povlači sa scene, bliži se KRAJ karijere!

Autor:

Zabava

29.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji film u kom je igrala je božićni mjuzikl „Spirited” iz 2022. godine.

ZVEZDA FILMA "ČOKOLADA" TEŠKO BOLESNA! Slavna glumica se zauvek povlači sa scene, bliži se KRAJ karijere!

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Miramax

Slavna glumica Džudi Denč (89) najavila je da se povlači sa scene, a razlog za to je veoma narušeno zdravlje zbog kojeg ne može normalno da obavlja zadatke koje pred nju stavljaju reditelji. Glumici je 2012. dijagnostifikovana makularna degeneracija povezana sa starenjem, a kao glavni razlog povlačenja Džudi iz sveta glume je slab vid.

Zvezda filmova "Čokolada", "Skajfol", "Kazino rojal", "Belfast", "Zaljubljeni Šekspir" i mnogih drugih poznatih okruženja najavila je da će uskoro zauvek završiti karijeru, a u intervjuu za Bi-Bi-Si svojevremeno rekla da će zbog oštećenja vida morati da otkrije kako da na novi način nauči tekst.

Republika

Foto: Credit: Stephen Chung / Alamy / Alamy / Profimedia

Džudi Denč

Denč je tada rekla da želi da radi "koliko god može", uprkos poteškoćama koje ima da uči tekstove zbog degenerativnih promena na oku, odnosno stanja koje joj je veoma oštetilo vid.

Ne mogu više da čitam. Ali nekako se nosim sa tim. Teško mi je ako imam dugačak tekst, ali imam puno prijatelja koji mi pomažu da naučim scenario. Srećom, imam i odlično pamćenje - otkrila je slavna umetnica, koja je pre nekoliko godina bila prinuđena da prestane da vozi kada je njen vid počeo da se pogoršava.

O planovima jedne od najboljih i najpoštovanijih engleskih filmskih, televizijskih i pozorišnih glumica pisao je prošle godine britanski tabloid Miror, ali agent Džudi Denč ovu vest, nije komentarisao. Poslednji film u kom je igrala je božićni mjuzikl "Spirited" iz 2022. godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading