BRITNI SPIRS SE GOLA UVIJA NA PLAŽI: Novi zabrinjavajući snimak pop zvezde osvanuo na mrežama, ona poručila: "POZDRAV ZA MOJU GU*U!"

Autor:

Zabava

23.05.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ponovo šokira.

BRITNI SPIRS SE GOLA UVIJA NA PLAŽI: Novi zabrinjavajući snimak pop zvezde osvanuo na mrežama, ona poručila: "POZDRAV ZA MOJU GU*U!"

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Pop zvezda Britni Spirs objavila je šokantan video-snimak na svom Instagram profilu sa još šokantnijim opisom - "Pozdrav za moju gu*u".

Pevačica je na njemu pozirala potpuno naga i uvijala se u plićaku na plaži dok je sunčala cenjenu pozadinu. 

- Razmišljam da dobijem injekciju u du*e da bi mi bilo punije - najpre je napisala Britni, a zatim obrisala ovaj komentar.

I ovog puta je svoje pratioce ostavila bez teksta, a pri tom im onemogućila da ostave komentar ispod videa. Samo nekoliko dana pre ovog snimka, Britni je otvorila dušu i progovorila o oštećenju nerava koje utiče na njenu sposobnost da ponekad razmišlja.

Pop zvezda je rekla da ima mnogo ljudi koji ne znaju kroz šta je njeno telo fizički prošlo tokom njenog trinaestogodišnjeg starateljstva, koje je prekinuto u novembru 2021. 

- Nisam ovde da bih bila žrtva, ovde sam da kažem da, iako sam napisala knjigu o svojim iskustvima, trauma je i dalje tu i verovatno će uvek biti - objasnila je ona, pa dodala:

Sve što mogu je da uradim je da dam sve od sebe i da je u redu biti uznemiren nekoliko dana ili ne biti dobro, a to je nešto što ne osećam kao da svet meni dozvoljava da uradim - rekla je Britni.

Ona iznova objavljuje zabrinjavajuće fotografije i eksplicitne snimke na kojima pozira gola i ne ustručava da se pokaže baš sve. Mnogo puta je fotografije obrisala, ali prekasno - već su dospele u medije i proširile se po društvenim mrežama.

Britni Spirs je nedavno objavila autobiografski roman "Žena u meni" u kojem je otkrila najintimnije detalje o sebi. Između ostalog, opisala je svoje detinjstvo, kao izuzetno teško budući da je od malih nogu svedočila neprestanim svađama svojih roditelja, a dotakla se i veze s Džastinom Timberlejkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading