SADA I ZVANIČNO! Britni Spirs se konačno RAZVELA, predbračni ugovor je spasao PROPASTI!

Autor:

Zabava

02.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop zvezda je posle devet meseci muka stavila tačku na brak sa modelom Semom Ašgarijem.

SADA I ZVANIČNO! Britni Spirs se konačno RAZVELA, predbračni ugovor je spasao PROPASTI!

Foto: instagram.com/britneyspears

Pevačica Britni Spirs, koja godinama privlači pažnju skandalima iz privatnog života, odsad je i zvanično razvedena. Pop zvezda je stavila tačku na brak s modelom Semom Ašgarijem posle devet meseci muka.

Zajedno su proveli svega godinu dana, a onda su počeli problemi. Sudski dokumenti su otkrili da su Britni Spirs i Sem Ašgari zvanično razvedeni kao i da su se pridržavali predbračnog ugovora. Pevačica je zadržala skupoceni nakit i druge lične stvari, kao i zaradu koju je ostvarila pre, tokom i nakon venčanja.

Dodatnu imovinu podeliće u skladu sa predbračnim ugovorom. Dokumenti su podneti sudu u Los Anđelesu juče, čeka se još jedan mali korak pa će papiri postati zvanični kada ih potpiše sudija.

Republika

Foto: Foto Instagram/madonna

 

- Britni okreće novi list, a priče o njenom bankrotu su smešne i očigledno lažne. Iako uživa u luksuznim putovanjima što je rezultat svoje teško stečene slobode, sklopila je značajan ugovor o knjizi i od toga će dugo profitirati, a nebo je granica u smislu moći njene zarade, u to spadaju i filmska prava na memoare "Woman in Me" ("Žena u meni"). I zahvaljujući gvozdenom predbračnom ugovoru - rekao je izvor za Page six.

Brak je okončan prijateljski, delimično i zbog tog ugovora.

Podsetimo, izvori su prošlog avgusta potvrdili da se par razišao posle 14 meseci braka zbog tvdnji da ga je Britni Spirs navodno varala. Ašgari je pokušao da ponovo pregovara o uslovima predbračnog ugovora, ali nije uspeo u tome. Zahtev za razvod podneo je istog meseca, zbog "nepomirljivih razlika".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Britni i Sem

Par se upoznao 2016. godine na snimanju muzičkog spota Spirsove, a venčali su se u junu prošle godine uz prisustvo najbližih prijatelja i rodbine. Dvadesetdevetogodišnji Sem Ašgari bio je velika podrška svojoj 12 godina starijoj partnerki tokom borbe sa mentalnim zdravstvenim problemima, kao i poslednje faze oslobađanja od starateljstva koje je otac Britni Spirs imao nad njenim ličnim životom i imovinom.

Ašgari je zaprosio Spirsovu u njihovom domu u septembru 2021. godine. Dok su bili vereni, par je objavio da očekuju prvo dete zajedno, ali su kasnije rekli da je došlo do pobačaja.

Za prvog muža, Džejsona Aleksandra bila je udata samo 55 sati 2004. godine, posle čega su se razveli. U drugom braku sa plesačem Kevinom Federlajnom bila je od 2004. do 2007. godine i s njim dobila dvojicu sinova - Šona i Džejdena, nad kojima je nakon njihovog razvoda, sudskom odlukom starateljstvo dobio otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading