PEVAČICA UHVAĆENA U JEZIVOM IZDANJU: Ulicom hoda bosa i umotana u ćebe - javnost PREPLAŠENA za njeno zdravlje!

Autor:

Zabava

02.05.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britni Spirs se oglasila nakon što je uhvaćena u šok izdanju!

PEVAČICA UHVAĆENA U JEZIVOM IZDANJU: Ulicom hoda bosa i umotana u ćebe - javnost PREPLAŠENA za njeno zdravlje!

Foto: youtube.com/printscreen

U ranim jutarnjim satima u četvrtak, Britney Spears je izazvala zabrinutost za njeno mentalno zdravlje dok su šokantne fotografije pokazale da je bosa i umotana u ćebe bila izvedena do hitnih službi iz Chateau Marmont hotela.

 

 

U scenama koje podsećaju na njen kolaps 2008. godine, 42-godišnja Spears, čije se ponašanje u poslednje vreme sve više dovodi u pitanje, viđena je u donjem vešu kako drži jastuk i deluje uznemireno dok napušta hotel.

Republika

Foto: Profimedia

Britni Spirs

Spears je delovala kao da je bez gornjeg dela odeće i izgledala raščupano dok je držala jastuk uz grudi, okružena svojim obezbeđenjem i bivšim osuđivanim partnerom Paulom Richardom Solizom.

Muškarac je viđen kako gura nosila sa stvarima zvezde, dok je vatrogasno vozilo takođe primećeno ispred ovog holivudskog hotela.

Spears je takođe objavila uznemirujuću poruku na Instagramu, u kojoj tvrdi da su fotografije "dvojnici njenog tela" i da se ona "svakog dana sve više jača".

- Većina slika su dvojnici i mislim da to većina zna !!! Volela bih da svi u ovom trenutku imaju poštovanja i razumevanja da se ja svakog dana sve više jačam!!! Istina je grozna, pa može li me neko naučiti kako da lažem??? Boginje, ja dosežem svoju višu moć i nadalje, nadam se da i vi to radite !!! Sada mi treba nova četkica za zube !!! PS... Treba mi espreso. !!! PSS... Nisam sigurna zašto osećam potrebu da ovo podelim... Pretpostavljam da sam samo devojka i da imam svoj period pa sam ljuta... s*anje - napisala je. 

Republika

Foto: instagram.com

Ognjašavanje Britni Spirs

U 2007. godini, Britney je zauvek ostala upamćena po tome što je obrijala glavu u salonu u Tarzani, predgrađu Los Anđelesa, dan nakon što je napustila rehabilitacioni centar na Antigvi. Britney je kasnije ponovo primljena na lečenje.

Spears je stavljena pod konzervatorijum 1. februara 2008. godine, kada ju je sudija Reva Goetz postavila pod starateljstvo njenog oca, Jamie Spearsa, i advokata Andrewa M. Walleta.

 

 

Ovo se desilo kada je odbila da prepusti starateljstvo nad sinovima bivšem suprugu Kevinu Federlineu i kada je smeštena u psihijatrijsko odeljenje Ronald Reagan UCLA medicinskog centra i stavljena u 5150 psihijatrijsko zadržavanje.

Počelo je kao privremeni aranžman, ali je do kraja godine postalo trajno. U narednim godinama, Britney je bila proglašena dovoljno dobro zdravom da radi, kako je bivši staratelj imovine nazvao "hibridnim poslovnim modelom" u sudskim dokumentima, ali ne i dovoljno dobro da kontroliše svoj lični život.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading