BLAMAŽA VEKA! Ben Aflek "kiksnuo" kao komičar, VREĐAO fanove, pa priznao: "Verovatno više nikad neću raditi nakon ovoga"

Autor:

Zabava

22.05.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac se pojavio Netfliksovoj emisiji "The Roast of Tom Brady" i ono što je tamo rekao bolje da je zadržao za sebe.

BLAMAŽA VEKA! Ben Aflek "kiksnuo" kao komičar, VREĐAO fanove, pa priznao: "Verovatno više nikad neću raditi nakon ovoga"

Foto: Credit: Rich Polk / AFP / Profimedia

Dok čaršija bruji o ponovnom razvodu Bena Afleka i Dženifer Lopez slavni glumac navukao je gnev javnosti pojavljivanjem u Netfliksovoj emisiji "The Roast of Tom Brady" od 5. maja, koje bi se moglo nazvati blamažom veka. Tu je Aflek pokazao koliko još mora da poradi na humoru.

Glumac je govorio o društvenim mrežama, a to se nekim gledaocima nije svidelo.

Nije se pripremio. On je neko ko je dovoljno slavan da verovatno misli da mu je ispod časti da to uradi, pa će samo učiniti uslugu. Bilo je šala koje su mogle da se iskoristi da se popuni set koji bi bio neverovatan, ali ili nisu mogli da ga dobiku na telefon da nešto smisli, nije dovoljno vežbao, ili je jednostavno izabrao lošu stvar - kritikovala je glumca komičarka Niki Glejzer.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Aflekovim nastupom nije bio zadovoljan ni komičar Dejn Kuk.

- Odlučio je da održi monolog koji jednostavno nije uspeo. Nakon otprilike 40 sekundi bilo je jasno da to nije pravi izbor", rekao je. U svom govoru glumac je nazvao obožavaoce pogrdnim imenom i izazvao burne reakcije. "Obožavaoci ti čuvaju leđa. Vi samo pišete s****, to vas ne čini obožavaocima. Vi ste k**** - kazao je.

No, da nije briljirao, svestan je i Aflek, koji je nakon svog govora rekao:

- Mislim da više nikad neću dobiti ovakvu priliku. Verovatno više nikad neću raditi nakon ove večeri - rekao je Bena Aflek svestan da je potpuno "kiksnuo".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading