VEČERAS JE DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE: Promenilo se stanje na KLADIONICAMA, jedna stvar sve ŠOKIRALA!

Autor:

Zabava

09.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju da saznaju ko će se naći u velikom finalu popularnog muzičkog takmičenja!

VEČERAS JE DRUGO POLUFINALE EVROVIZIJE: Promenilo se stanje na KLADIONICAMA, jedna stvar sve ŠOKIRALA!

Foto: Printscreen

Večeras, 9. maja, se održava drugo polufinalno veče Evrovizije, sa početkom u 21 čas. U drugom polufinalu nastupiće predstavnici 16 zemalja, od kojih će se 10 takmičara sa najvećim brojem glasova plasirati u finale. Publika će dobiti priliku da čuje predstavnike Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Holandije.

Republika

Foto: Printscreen/eurovisionworld.com

Evrovizija, stanje na kladionicama

Sinoć su predstavnici ovih zemalja imali nastup za članove stručnog žirija, a stanje na kladionicama se promenilo. Naime, nakon što je procurilo nekoliko nastupa, hrvatskom predstavniku Bejbi Lazanji su se povećale šanse za pobedu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemo, predstavnik Švajcarske

Njegov glavni konkurent je predstavnik Švajcarske Nemo, koji je sinoć izveo numeru "The Code", a nakon ovoga su kladionice izbacile nove kvote. Bejbi Lazanja, koji je do juče imao 36 odsto šanse za pobedu, sada ima 41 odsto, dok Nemu daju 18 odsto. Ukrajina i Irska su skočile za po jedno mesto, te se sad nalaze na trećem i četvrtom, dok je Italija sa trećeg pala na peto, što je iznenadilo sve.

Republika

Foto: youtube.com/ Eurovision Song Contest

Bejbi Lazanja ubedljivo vodi na kladionicama

Naša predstavnica Teya Dora i dalje se nalazi na 26. mestu na kladionicama, koje joj predviđaju da ima manje od jedan odsto šanse za pobedu.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

Teya Dora se nalazi na 26. mestu po kladionicama

Inače, ledaoci više ne moraju da čekaju da poslednja numera bude izvedena, već mogu da glasaju za favorite od početka prve takmičarske kompozicije. Taj način glasanja koristio se 1997. godine kada je prvi put uvedeno telefonsko glasanje, ali i 2010. i 2011. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading