UKRAJINKA SE PROSULA NA BINI EVROVIZIJE: Doživela veliki PEH pred polufinale, procurio SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak slavne ukrajinske reperke obišao društvene mreže!

UKRAJINKA SE PROSULA NA BINI EVROVIZIJE: Doživela veliki PEH pred polufinale, procurio SNIMAK! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Aljona Aljona i Džeri Hejl, koje ove godine predstavljaju Ukrajinu na Evroviziji, doživele su peh na jednoj od proba. Dok je Džeri pevala na steni, reperka Aljona Aljona je krenula da izlazi na binu, kako bi odradila svoj deo, a onda se saplela i prosula na sceni.

Republika

Foto: Profimedia

Aljona Aljona i Džej Hejl

Snimak je isplivao na društvenoj mreži Iks (nekada Tviter) i možete ga pogledati u nastavku ovog teksta.

 

 

Inače, Ukrajina ima velike šanse da se plasira u finale i važi za jednog od glavnih favorita za pobedu ove godine. Kladionice im predviđaju treće mesto, ali se situacija menja iz sata u sat. Međutim, pre toga moraju da prođu prvo polufinale, koje se odigrava večeras.

Večeras, pored Ukrajinki, nastupa i naša predstavnica Teya Dora, ali i predstavnici Kipra, Litvanije, Irske, Poljske, Hrvatske, Islanda, Slovenije, Finske, Moldavije, Azerbejdžana, Australije i Luksemburga.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissne

Teya Dora večeras nastupa pod rednim brojem 2

U četvrtak nastupaju takmičari iz Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Holandije.

U polufinalima će glasati isključivo publika u zemljama učesnicama i drugim delovima sveta. Direktni finalisti su Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska, Španija i domaćin Švedska. Ovo pravilo dodatno podiže nivo uzbuđenja i neizvesnosti tokom takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading