TAJČI SE POSLE TRI I PO DECENIJE UVUKLA U STARI MINJAK: Evo kako joj stoji kultna roze haljina koju je nosila na Evroviziji pre 34 godine (FOTO)

Autor:

Zabava

06.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tatjana Kameron priznala da nekada nije volela toaletu u kojoj se pojavila na Evrosongu 1990. kada je Hrvatska bila domaćin.

TAJČI SE POSLE TRI I PO DECENIJE UVUKLA U STARI MINJAK: Evo kako joj stoji kultna roze haljina koju je nosila na Evroviziji pre 34 godine (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Evrovizijska učesnica Tatjana Kameron Tajči, koja je pre 34 godine sa pesmom "Hajede da ludujemo" predstavljala Jugoslaviju na ovom prestižnom muzičkom takmičenju i osvojila visoko 7. mesto, posle tri i po decenije obukla je pink haljinu koju je nosila te 1990. godine.

Naime, Hrvatska je tada bila domaćin 35. izbora za pesmu Evrope koji se održao u Zagrebu, a takmičenje je održano u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Nastupili su izvođači iz 22 zemlje, a pobedio je Italijan Toto Kutunjo sa pesmom "Insieme".

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Tatjana Kameron Tajči otkrila da će se i ove godine pojaviti na Evroviziji

Pevačica je otkrila da će se i ove godine, na poziv fanova Evrovizije, pojaviti u Švedskoj.

Da, biću u Švedskoj. Zapravo ja ću nastupati u Švedskoj u jednom klubu za fanove, i to je zapravo sjajno da je baš ta pesma "Hajde da ludujemo" zaživela, živela i da živi - rekla je Tatjana za InMagazin.

Ovim povodom ona je pokazala kako joj danas stoji haljina u kojoj je nastupala na Evrosongu, nakon što je 1989. u Švajcarskoj pobedila hrvatska grupa "Riva" s pesmom "Rock Me".

Ista haljina 34 godina kasnije. Izdržala je odlično - napisala je Tajči u opisu i objavila staru i novu fotografiju.

Republika

Foto: Printskrin

Tajči nekad i sad

 

Inače, Tajči je jednom prilikom otkrila da kultnu roze haljinu nekada nije volela.

- Roze haljina je postavila standard. Stvarana je dugo vremena, svaki šav je napravljen s ljubavlju. Ne bih željela biti nepravedna prema pink haljini, ali ona je nastala jako brzo. Imam ih obe još uvek i da vidiš kako danas izgledaju bilo bi ti jasno - rekla je pevačica u "Dalibor Petko Show".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading