KATASTROFALNA GREŠKA U SERIJI "PRIJATELJI": Posle 20 godina od emitovanja poslednje epizode isplivala GORKA istina!

Autor:

Zabava

07.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verni obožavalac kultne serije uočio je krupnu grešku u "Prijateljima".

KATASTROFALNA GREŠKA U SERIJI "PRIJATELJI": Posle 20 godina od emitovanja poslednje epizode isplivala GORKA istina!

Foto: Tanjug/AP

Poslednja epizoda sada već kultne serije "Prijatelji" emitovana je na 6. maja pre 20 godina, a fanovi su uočili ogromnu grešku.

Napravljen je veliki propust tokom osme sezone, koja je prvi put emitovana 2001. i u vezi je sa Rejčel Grin, koju igra Dženifer Aniston. U njoj vidimo da je Rejčel trudna, ali njena trudnoća traje mnogo duže od devet meseci. 

Tokom cele ove sezone ona očekuje svoje prvo dete, ali su kreatori serije napravili prilično nesrećnu grešku u dužini njene trudnoće jer datumi navedeni u programu sugerišu da je Rejčel bila trudna čitavu godinu, mnogo duže od devet meseci.

Korisnik Reditt-a koji je otkrio grešku je objasnio da je pogledao sve sezone "Prijatelja" po milioniti put i shvatio o čemu se radi.

Republika

Foto: Shutterstock

Metju Peri i Dženifer Aniston

Fanovi su naveli da kontinuitet nije jača strana serije, ali da je toliko vole da opraštaju sve greške. Prema pisanju britanskog Mirror-a uobičajeno je da televizijske serije imaju greške u zapletu i kontinuitetu, posebno ako traju dugo jer je teško zapamtiti zaplete iz ranijih sezona.

U seriji su igrali Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri, Dejvid Švimer, kao i mnogobrojni gostujući glumci. Serija se prikazivala u periodu od 1994. do 2004. godine i imala je ukupno 10 sezona.

Slavni glumac Metju Peri, koji je stekao slavu kao Čendler Bing u seriji "Prijatelji", preminuo je 2023. u 55 godini, a od njega su se potresnom porukom oprostili glumci s kojima je delio kadar.

Svi smo potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa njegovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - naveli su glavni glumci iz "Prijatelja", Dženifer Aniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer, u saopštenju za People.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading