TRUDNA MEGAN FOKS? Glumica pokazala STOMAČIĆ, pa izazvala pometnju na mrežama! TEK ŠTO JE RASKINULA VERIDBU!

Autor:

Zabava

20.04.2024

01:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudska glumica je nedavno objavila da je raskinula s dugogodišnjim partnerom Mašinom Ganom Kelijem.

TRUDNA MEGAN FOKS? Glumica pokazala STOMAČIĆ, pa izazvala pometnju na mrežama! TEK ŠTO JE RASKINULA VERIDBU!

Foto: Printscreen/ Youtube/ Glamour Magazine UK

Megan Foks

Prvi šok za obožavaoce Megan Foks usledio je kada je glumica nedavno objavila da je raskinula veridbu s dugogodišnjim partnerom muzičarom Mašinom Ganom Kelijem, a sada je usledilo novo iznenađenje!

Holivudska glumica je objavila fotografiju na Instagramu na kojoj ne liči na sebe, kako mnogi smatraju. Bar ne na onu Megan kakva je bila dok se zabavljala s Kelijem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Kada su je na festivalu Koačela pitali za savet singl devojkama, glumica je istakla da ona nije najbolja osoba koju bi tako nešto trebalo pitati, ali da im poručuje da "ne troše energiju na dečake".

- Moj savet slobodnim devojkama je da razviju neku veštinu ili da pronađu hobi. Ne trošite svoju energiju na momke - poručila je Megan Foks, a mnogi su taj komentar protumačili kao razočaranost u ljubav i muški pol nakon raskinute veridbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

U međuvremenu je objavila selfi na kojem je gotovo neprepoznatljiva. Glumica je pozirala sa vrlo malo šminke, što je prilično neuobičajeno za nju jer je tokom veze sa Mašinom uglavnom objavljivala fotke na kojima je skroz doterana, a pažnju je privukao i njen stomačić.

Mnogi su na osnovu ove fotografije pomislili da je glumica trudna, ali ona nije odgovarala na te konstatacije.

Na osnovu ostalih reakcija jasno je da većina misli kako je Megan ponovo preterala sa estetskim korekcijama i da sada gotovo ne liči na sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading