SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA DONELA VAŽNU ODLUKU: Zbog njegovog putovanja morala da preseče!

Autor:

Zabava

02.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Barović se oglasila putem Instagrama, pa odgovorila na ključno pitanje.

SUPRUGA NIKOLE ROKVIĆA DONELA VAŽNU ODLUKU: Zbog njegovog putovanja morala da preseče!

Foto: Instagram.com

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, nedavno se oglasila na društvenim mrežama kako bi odgovorila na pitanje koje je dobijala u vezi sa Nikolinom hodočašću ka Grčkoj. Bojana je istakla da je u poslednjih deset dana dobijala mnogo pitanja o tome kako podržava Nikolu u zahtevnoj misiji i kako će izdržati mesec dana bez njegove pomoći i prisustva.

Bojana je istakla da iako svakodnevni život nosi svoje probleme, ona i Nikola su izabrali da gledaju na celu situaciju kroz prizmu više svrhe. Naglasila je da će Nikolina misija pružiti primer deci o pomeranju granica, ističući da je zahvalna Nikoli zbog nesebične pomoći koju pruža deci kojima je to najpotrebnije, ali i zbog toga što će biti primer drugoj deci o tome da ništa nije nemoguće.

Republika

Foto: ATA Images

 

 

- Ovih dana dobijam mnogo pitanja i komentara na temu kako smo kao porodica podržali Nikolu u ovako zahtevnoj misiji, koja pored njegovih teškoća samog puta, odražava i na nas jer ostajemo punih mesec dana bez njegove pomoći i prisustva… - napisala je ona i nastavila:

- Ako gledamo našu svakodnevnicu i sitne probleme koje ona nosi, nije često lako, ali ako gledamo višu svrhu svih nas i ispunjenje iste, onda cela situacija nosi novu dimenziju! Baš tu dimenziju sam i ja izabrala da posmatram sve ovo i mogu samo da budem zahvalna Nikoli, jer pored nesebične pomoći koju će pružiti deci kojoj je to trenutno najpotrebnije, pružiće i našoj kao i drugoj deci primer kako možemo pomerati svoje granice, primer da ništa nije nemoguće i primer da postoje stvari koje su više od nas samih i kada živimo na taj način i mi sami postajemo viša i mnogo srećnija verzija sebe - objasnila je Bojana i na kraju dodala emotikon srca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading