BRUTALNO UBIJEN POZNATI REPER: Pao kao pokošen u stravičnoj PUCNJAVI nasred ulice!

Autor:

Zabava

23.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija ledi krv u žilama!

BRUTALNO UBIJEN POZNATI REPER: Pao kao pokošen u stravičnoj PUCNJAVI nasred ulice!

Foto: Youtube/Chris King

Reper Kris King brutalno je ubijen u pucnjavi koja se dogodila u centru Nešvila, Tenesi, dok je bio u društvu sa prijateljima. Prema saopštenju policije, nekoliko trenutaka pre pucnjave, trojica muškaraca su prišla grupi i pokušali da ih opljačkaju, nakon čega je došlo do tragičnog incidenta. Nakon pucnjave, King je hitno prebačen u medicinski centar Univerziteta Vanderbilt, gde je nažalost preminuo od zadobijenih povreda.

- Dvadesetdevetogodišnja žrtva izjavila je da se grupa srdačno družila neko vreme pre nego što su trojica osumnjičenih pokušali da opljačkaju njegovu grupu prijatelja. Tada je čuo pucnjavu i shvatio da je pogođen - navodi se u saopštenju koje su preneli američki mediji.

Nakon vesti o Kingovoj smrti, mnogi poznati prijatelji, među kojima su Džastin Biber, Mašin Gan Keli, Kiki Palmer i Tripi Red, odali su počast reperu putem društvenih mreža. King je bio poznat po svojoj bliskoj vezi sa ovim muzičkim zvezdama, a njegova iznenadna smrt ostavila je muzičku industriju u šoku.

 

Kris King, čije je pravo ime bilo Kristofer Čiks, bio je talentovani reper čiji je rad bio veoma cenjen. Njegov najpopularniji rad uključuje seriju "Luck of the Snotti", a svoj poslednji projekat, pesmu pod nazivom "Seeing Double", objavio je samo nekoliko dana pre tragičnog događaja. Takođe, King je bio u Tenesiju tokom vikenda da bi nastupio na "Nešvil Kanafestu", što dodatno naglašava njegovu posvećenost muzici i svojim fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading