UMRLA ŽENA ZVEZDE FILMA "HARI POTER"

Autor:

Zabava

17.04.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i neverica zatekla fanove!

UMRLA ŽENA ZVEZDE FILMA "HARI POTER"

Foto: Warner Bros. / Heyday Films / AFP / Profimedia

Hari Poter

Glumica Samanta Dejvis, supruga zvezde iz filmskog serija o dečaku čarobnjaku "Hari Poter" Vorvika Dejvisa, preminula je u 53. godini, navodi "Dejli mejl".

Samatna, koja je bila poznata po ulozi u filmu "Willow" iz 1988. godine, upoznala je svog supruga Vorvika Dejvisa tokom snimanja pomenutog filma. Njihova ljubavna priča započela je na filmskom setu, a njihova veza trajala je sve do Samantine smrti 2019. godine, kada se suočila sa teškom bolešću.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vorvik i Samanta Dejvis

Nesreća je zadesila porodicu Dejvis kada su izgubili svog sina Lojda samo devet dana nakon njegovog rođenja 1991. godine. Ova porodična tragedija duboko je pogodila Vorvika i Samantu, ali su uspeli da pronađu snagu da se izbore sa ovim teškim gubitkom. Samanta se suočila sa smrću 2019. godine nakon što se razbolela od sepse, a Vorvik je javno govorio o bolu koji je pretrpeo, ističući da takvo iskustvo nikome ne bi poželeo.

Pored uloge u filmu "Willow", Samanta Dejvis ostvarila je i neke zapažene uloge u drugim filmskim ostvarenjima. Takođe je imala nekreditovanu ulogu goblina u filmu "Hari Poter i relikvije smrti": drugi deo 2011. godine, u kojem je Vorvik poslednji put tumačio Filijusa Flitvika - profesora šarma iz Hogvortsa. Pored toga, 1989. godine igrala je u BBC edukativnoj seriji "Kroz zmajevo oko", što je dodatno doprinelo njenom uspehu u filmskoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading