UPUCAN POZNATI PEVAČ U GRUDI! Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga SAČUVAJU!

Autor:

Zabava

22.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogođen vatrenim oružjem!

UPUCAN POZNATI PEVAČ U GRUDI! Životno ugrožen odmah prebačen u bolnicu, bore se da ga SAČUVAJU!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Jutros u Bordou došlo je do teškog incidenta u kojem je jedan od najpopularnijih francuskih pevača, Kendži Žirak, ranjen u grudi vatrenim oružjem. Ovaj 27-godišnji pevač, poznat po svojoj muzici i pobedi u muzičkom takmičenju "The Voice" 2014. godine, trenutno se bori za život na intenzivnoj nezi Univerzitetske bolnice u Bordou.

Napad se desio rano jutros tokom posete Kendžija Žiraka putničkom kampu u obližnjem Biskarosu. Prema izvorima, pevač je bio u kampu za putnike kada je upucan, a policija je primila poziv oko pet sati i 30 minuta. Na licu mesta su se suočili sa dvadeset ljudi koji su odbili da pruže bilo kakve informacije, dodatno komplikujući situaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendji Girac (@kendji)

 

Hitna služba je brzo reagovala i pružila prvu pomoć Kendžiju Žiraku pre nego što je hitno prebačen u bolnicu. Nakon što je potvrđeno da je žrtva poznati pevač, javnost je saznanje da je u životnoj opasnosti duboko potreslo. Kendži Žirak je otac jednog deteta i postao je poznat po svojim emotivnim pesmama i autentičnom muzičkom stilu.

Kendži Žirak je često govorio o svojim teškoćama tokom odrastanja u kamp prikolici, kao i o tome kako se bavio fizičkim poslovima nakon što je napustio školu sa samo 16 godina. Pobeda u "The Voice" takmičenju 2014. godine označila je prekretnicu u njegovoj karijeri, a od tada je objavio pet albuma i snimao duete sa slavnim kolegama iz Francuske. Njegova autentičnost i emotivnost pridobili su mu veliki broj obožavalaca širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading