OVO SU NAJBOGATIJI KUĆNI LJUBIMCI POZNATIH LIČNOSTI: Mačka slavne pevačice vredi čak 97 MILIONA, uživa u luksuzu

Autor: P. R.

Zabava

27.10.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok neke mačke love miševe, ovi ljubimci poznatih ličnosti lete privatnim avionima, uživaju u luksuzu i okruženi su raskošom.

OVO SU NAJBOGATIJI KUĆNI LJUBIMCI POZNATIH LIČNOSTI: Mačka slavne pevačice vredi čak 97 MILIONA, uživa u luksuzu

Foto: shutterstock

Dok većina ljudi brine o svojim kućnim ljubimcima kao o članovima porodice, neki od njih su uživali u životu dostojnom pravih milijardera. Naime, popularna pevačica i nedavno proglašena milijarderka, Tejlor Svift, nije štedela na svojim mačkama. Njene voljene ljubimce često spominje i u svojim pesmama i s ponosom ih pokazuje na društvenim mrežama. Njena mačka, koja nosi ime Olivija Benson, čak je rangirana kao treći najbogatiji kućni ljubimac na svetu, procenjena na bogatstvo od čak 97 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

No, Olivia nije jedini ljubimac koji je uživao u blagodatima bogatstva. Na vrhu liste najbogatijih kućnih ljubimaca nalazi se nemački ovčar Gunter IV, čija se vrednost procenjuje na neverovatnih 500 miliona dolara. Inače, ovaj bogati pas e vlasništvo italijanskog farmaceutskog mogula Maurizija Miana, koji je izbegao plaćanje poreza stvarajući misterioznu priču o Gunterovoj vlasnici, nemačkoj kontesi Karloti fon Libenštajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Star (@dailystar)

Još jedan slavni ljubimac koji je uživao u luksuzu je Čupet, mačka pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda. Bela krznena lepotica "teška" je 13 miliona dolara, a nakon Karlova odlaska, o njoj brine njegova bivša kućna pomoćnica. Čupet, inače, ima privatnog kuvara, ličnog asistenta i čak privatni avion, a nedavno je poslužila i kao tema na poslednjoj održanoj MET gali.

Opra Vinfri, jedna od najpoznatijih američkih voditeljki, takođe je ljubitelj kućnih ljubimaca. Njena petorka pasa, Sejdi, Sani, Lajl, Loren i Luk, uživa u luksuznim kućicama i najboljoj hrani. Ako ih nadžive, svakom od njih će pripasti pet miliona dolara iz Oprine zadužbine.

Na kraju, tu je i Nala, mešanka sijamske i "tabi" pasmine, koja nosi titulu najpraćenije mačke na društvenoj mreži Instagram. Nala ima 4.5 miliona praitoca i procenjuje se da je njeno bogatstvo oko 100 miliona dolara. Ona najviše zarađuje od sponzoriranih reklama na društvenim mrežama i sradnje s poznatim brendovima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Cat ™ (@nala_cat)

Svi ovi ljubimci su dokaz da neki mačke i psi žive život dostojan pravih milijardera. I dok neke mačke love miševe, ovi ljubimci lete privatnim avionima, uživaju u luksuzu i okruženi su raskošom na sve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading