DESINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI: Priključen na infuziju, medicinsko osobolje uz njega!

Autor:

Zabava

12.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se oglasio iz bolničkog kreveta!

DESINGERICA ZAVRŠIO U BOLNICI: Priključen na infuziju, medicinsko osobolje uz njega!

Foto: ATAImages

Desingerica

Skandalozni reper Dragomir Despić Desingerica pre nekoliko dana je priveden zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance. Reper je u BMW X6 zaustavljen u Beogradu, a utvrđeno je da je pozitivan na psihoahtivnu supstancu kanabis. Kako se navodi, određeno mu je zadržavanje.

On se nakon toga oglasio na društvenim mrežama i poručio svojim pratiocima da će im uskoro objasniti o čemu se radi, ali da je trenutno lošeg zdravstvenog stanja i da želi da iskorsti godišnji odmor da se što više oporavi od letnje turneje. 

Republika

Foto: instagram.com

Desingerica oglašavanje

 - Za sve dešavanja od danas i juče ću da se oglasim u narednom periodu jer je juče počeo moj odmor, a vidim da ga nemam. Ja nikako da se odmorim, bajo. Odmor, baho, bez telefona, nastupa i opet havarija. Nije sve kao štov izgleda i što piše. Samo malo da se odmorim, pa ćemo da iznosimo papire, tako dalje i tako bliže. Nama se juče završila sezona nastupa, celo leto smo imali nastupa. Mnogo sam se davao, bio sam bolestan, polomljen, bolestan sam nastupao i jedva sam čekao da dođe jučerašnji dan i da se odmorim 10 dana kao čovek, bez tenzije i muzike. Sad nemam snage da pričam, ništa više neću pričati. Ja hoću lepo da objasnim celu situaciju, šta je bilo, kako je bilo, da li sam kažnjem i koliko sam kažem, sve redom, pa da svakome bude jasno šta se tu desilo - govorio je Desingerica putem svojih storija na društvenoj mreži Instagram.

Izgleda da se njegovo stanje pogoršalo, pošto je popularni reper na svom profilu na Instagramu putem storija podelio slike iz bolničkog kreveta. Desingerica je priključ na inzuziju, a snimio je i svoju bolničku sobu, pa čak i medisinsku sestru koja se brinula o njegovom stanju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading