DESINGERICINA ŽENA U RIJALITIJU: Reper smislio tajne signale, greška joj nije dozvoljena!

Autor:

Zabava

07.09.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok saznanje o ženi poznatog repera!

DESINGERICINA ŽENA U RIJALITIJU: Reper smislio tajne signale, greška joj nije dozvoljena!

Foto: ATAImages

Desingerica

Reper Dragomir Despić Desingerica je već godinama u bračnoj zajednici sa Nevenom Brkljač, koja mu je u svemu velika podrška. 

Međutim, retko ko zna da je Nevena nekad bila učesnica rijalitija "Hotel Maldivi", a još se tad pisalo da je zbog svoje veze sa Despićem bila stalno pod stresom, jer ju je on čekao napolju.

U to vreme mediji su pisali da će Despićevu devojku preotezi pevač i rijaliti takmičar, Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz. Dosta se tad pričalo da je Gastoz slab na devojke koje su prirodno lepe i imaju kovrdžavu kosu. Iako se između Gastoza i Nevena nije ništa desilo, u jednom razgovoru se izlanula. 

Republika

Foto: Instagram

Nevena

- Čuješ li s druge strane zida kako neko stalno prolazi motorom i turira? To je moj dečko. Tako mi stavlja do znanja da je prisutan i da ne smem drugog da gledam. Kapiraš? On ovuda prolazi i danju i noću. Čujem ga. Ne smem da pogrešim - govorila je Nevena, a Gastoz je shvatio poruku, pa se udaljio od nje.

Desingerica je u više intervjua naglašavao svoju ljubav prema suprugi, a na društvenoj platformi TikTok redovno kači njihove zajedničke trenutke i pokazuje kako provode vreme sa ćerkom.

Podsećamo, ovog leta Desingerica je uhvaćen sa bivšom zadrugarkom Majom Marinković na bazenu u Budvi, zbog čega su mnogi posumnjali da se između njih dvoje dešava nešto više od prijateljstva, a reper je pred našim kamerama otkrio šta misli o kontroverznoj rijaliti učesnici. 

Nije ona aždaja, pa da se branim. Ona je drugarčina, dobra je, imamo iste prijatelje. Dobra je Maja, drugačija nego u rijalitiju. Samo drugarstvo i kolegijalnost... - poručio je Desingerica za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Desingerica i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading