UMRLA ĆERKA ELVISA PRISLIJA! Liza Meri se odjednom srušila u svojoj kući!

Autor:

Zabava

13.01.2023

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka kralja rokenrola preminula je u 54. godini.

UMRLA ĆERKA ELVISA PRISLIJA! Liza Meri se odjednom srušila u svojoj kući!

Foto: Prinscreen/Instagram/lisampresley

Liza Meri Prisli

Pevačica Liza Meri Prisli, jedina ćerka pokojnog Elvisa Prislija i Prisile Prisli, umrla je u četvrtak, nekoliko sati nakon što je hospitalizovana nakon  srčanog zastoja, rekla je njena majka. Imala je 54 godine.

- Prisila Prisli i porodica Prisli šokirani su i razoreni tragičnom smrću njihove voljene Lize Mari - rekla je Prisila Prisli u izjavi koju je CNN-u dostavio predstavnik.

- Oni su duboko zahvalni na podršci, ljubavi i molitvama svih i traže privatnost tokom ovog veoma teškog vremena. -

Foto: Prinscreen/Instagram/lisampresley

Liza Meri Prisli

Liza Meri Prisli je ranije tog dana prevezena u bolnicu, rekla je njena majka na Instagramu.

- Molim vas, molite se za nju i našu porodicu. Osećamo molitve iz celog sveta i tražimo privatnost tokom ovog vremena - navodi se u njenoj izjavi tada.

TMZ je prvi objavio vest o hospitalizaciji Lize Mari Prisli u četvrtak.

Portparol vatrogasne službe okruga LA Kejtlin Aldana rekla je za CNN da su hitne službe upućene na poziv u bloku 5000 Normandi Dr u Aguri Hilsu u Kaliforniji u 10:37 po lokalnom vremenu zbog srčanog zastoja. Aldana nije želela da potvrdi ime pacijenta, koji nije mogao biti identifikovan zbog zakona o privatnosti, ali je rekao da je pacijent odveden u lokalnu bolnicu u 11:17 sati. Prema navodima medija, ona se samo srušila u svojoj porodičnoj kući.

Foto: Prinscreen/Instagram/lisampresley

Liza Meri Prisli

Portparol šerifa okruga Los Anželes rekao je za CNN da su jutros pomogli službenicima u medicinskom pozivu, ali takođe nisu želeli da potvrde ime pacijenta.

Liza Mari Prisli je poslednji put viđena u utorak uveče na dodeli nagrada Zlatni globus, kojoj je prisustvovala sa svojom majkom kako bi podržala film Baza Lurmana "Elvis", o njenom pokojnom ocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading