VOLIM HITLERA I NACISTE! Kanje Vest ZAPREPASTIO izjavom, pa podelio SVASTIKU unutar DAVIDOVE ZVEDE, Mask ga momentalno OBRISAO sa Tvitera!

Autor:

Zabava

04.12.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest izazvao gnev javnosti širom sveta.

VOLIM HITLERA I NACISTE! Kanje Vest ZAPREPASTIO izjavom, pa podelio SVASTIKU unutar DAVIDOVE ZVEDE, Mask ga momentalno OBRISAO sa Tvitera!

Foto: printscreen

Kontroverzni američki reper Kanje Vest izazvao je još jednu polemiku i haos kada je nedavno nahvalio u jednom intervjuu Adolfa Hitlera.

- Svako ljudsko biće ima neku vrlinu, a pogotovo Hitler. Hitler je isto rođeni hršćanin. Ja vidim i neke dobre stvari kod Hitlera. Volim sve ljude. Jevreji mi neće govoriti da ih moram voleti i da moram voleti to što rade s ugovorima i ono što forsiraju s pornografijom - rekao je Kanje u intervjuu s teoretičarom zavere Aleksom Džounsom - rekao je on, pa dodao:

- Ja volim Hitlera. Moramo prestati s ocrnjivanjem nacista sve vreme.

 

 

Kroz emisiju Kanje je neprestano prozivao Jevreje i veličao Hitlera. 

- Ti imaš malo fetiš na Hitlera - pitao ga je Džouns u jednom trenutku i dodao:

- Nisam baš za to što govoriš o Židovima.

Džouns je pokušao odgovoriti Kanjeu na izjave o nacistima i Hitleru, ali bezuspešno.

- Ne volim reč "zli" uz reč nacisti. Ja volim Jevreje, ali volim i naciste - rekao je Vest.

Podsjećamo, Kanje Vest je zbog ranijih antisemitskih izjava na Twitteru izgubio brojne poslove s raznim modnim brendovima i ostvario je masovne finansijske gubitke u kratkom roku.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest o nacistima

Nakon što je objavio fotografiju svastike unutar Davidove zvezde, Elon Mask je odlučio da suspenduje Kanje Vesta sa Tvitera. Objava je objavljena samo nekoliko sati nakon njegovog intervjua sa teoretičarom zavera Aleksom Džonsom. Vest je tada šokirao izjavom da voli naciste i Adolfa Hitlera, a Mask mu je ponovo zabranio nalog na Tviteru, samo mesec dana nakon što mu je vratio već zabranjeni profil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading